Evenimentul Zilei > Actualitate > „Rechinul” Diaconu: „Trăiască boxul”
„Rechinul” Diaconu: „Trăiască boxul”

„Rechinul” Diaconu: „Trăiască boxul”

Ploieşteanul Adrian "Rechinul" Diaconu a fost surpriza serii la "Bell Center" din Montreal. Învins în ultimele două meciuri ale sale de Jean Pascal, Diaconu şi-a relansat cariera.

"Rechinul" Adrian Diaconu a făcut azi-noapte la Montreal una dintre cele mai bune partide din cariera sa.
Excelent pregătit fizic
Pugilistul ploieştean, fost campion mondial WBC la categoria semigrea, l-a învins după zece runde, printr-o decizie unanimă la puncte, pe americanul Omar Sheika.

Înaintea partidei, Diaconu, 32de ani, anunţase că, dacă va mânca bătaie, se va retrage. "Rechinul" a făcut însă o partidă mare.
Foarte bine pregătit fizic, Diaconu a excelat şi la capitolul inteligenţă, reuşind să depăşească momente foarte grele în lupta sa cu Sheika.
"Am disputat cea mai inteligentă luptă a carierei mele"

"Trăiască boxul. Am făcut un meci disciplinat. Ştiam că Sheika este experimentat şi periculos cu dreapta şi croşeul de stânga. Dacă dreapta lui nu m-a deranjat, stânga este bună.
Cu siguranţă am disputat cea mai inteligentă luptă a carierei mele. Una dintre cele mai bune", a declarat Adrian Diaconu, conform mediafax.ro.

"Stéphan m-a sfătuit să-mi păstrez calmul în ring, să nu devin prea sălbatic. În prima săptămână de antrenament la Miami, voiam să mă las, dar Lucian mi-a spus să continui şi m-a asigurat că totul va fi bine.
Nu sunt obişnuit să mă antrenez pe o asemenea căldură", a mai spus Diaconu, care s-a bătut înaintea main-eventului galei de la Montreal, care a fost meciul Bute vs. Brinkley.