Real Madrid a înlocuit gazonul de pe "Bernabeu"

Real Madrid a înlocuit gazonul de pe "Bernabeu"

Gazonul stadionului de casă al lui Real Madrid a fost schimbat la nici două zile după ce tehnicianul echipei, portughezul Jose Mourinho, s-a plâns de calitatea suprafeţei de joc.

"Mi-a plăcut cum a jucat echipa, dar nu este simplu pentru noi să jucăm pe un cîmp de cartofi. Nu mi se pare normal aşa ceva", a spus Mourinho la finalul partidei de marţi, câştigată de Real Madrid cu scorul de 3-0 în faţa lui Espanyol Barcelona în etapa a patra din Primera Division.

Imediat, conducătorii clubului din capitala Spaniei au decis să înlocuiască gazonul. Lucrările au demarat chiar în seara zilei de marţi, când 40 de muncitori au fost trimişi să repare gazonul. Noua suprafaţă de joc va fi gata până la startul meciului cu Deportivo La Coruna, în 3 octombrie. <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cm8IBKiIGDE?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cm8IBKiIGDE?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News