Totul a început în urmă cu doar câteva zile, când Popa spunea pe vlogul său că toată pandemia de Coronavirus este de fapt o mare conspirație.

Probabil că fiind prea ocupat cu sala de forţă, n-a mai apucat să vadă statisticile epidemiei de Coronavirus, care la ora redactării acestui articol a generat peste 225.237 cazuri testate pozitiv şi 9.276 decese… Poate acest link îl va ajuta să realizeze adevărata dimensiune a epidemiei de Covid-19…

Recent, conform cancan.ro, „artistul a publicat în mediul online un filmuleț filmat în parcarea unui mall bucureștean, în care își exprimă mirarea când vede cât este de goală parcarea centrului comercial.” Cam aşa este când autorităţile transmit oamenilor să evite pe cât posibil deplasările care nu sunt urgente, printre care, spre exemplu, se numără şi spălatul unui bolid de lux, să spunem…

Revenind la conspiraţiile amintite mai sus, şi în care Popa vorbea despre Al Treilea Război Mondial, trebuie amintit că respectivul clip i-a atras atenţia unui alt producător de conținut video, Marian Ionescu, zis și Mariciu, care l-a taxat pe Dorian.

„Eu nu apucasem să văd videoclipul, echipa mea de PR s-a ocupat de clame, întrucât am înțeles că era un videoclip în care dânsul încerca ușor-ușor să-mi atace inteligența, să mă jignească, lucruri pe care le-au mai făcut și alții, însă echipa mea de PR a considerat că dacă voia să facă acest lucru, putea să o facă și fără să-mi ia materialul mie”, a spus Popa.

Musculosul n-a rămas dator nici în privinţa acuzaţiile conform cărora el ar fi răspândit informaţii false cu vlogul despre Coronavirus. „Hâtz cu teoria conspirației și Hâtz cu bazaconii și cu filme care au fost născocite de creativitatea mea”, a spus Popa. Astfel se mai naşte o întrebare: ce semnificaţie o avea „hâtz” în acest context?