Evenimentul Zilei > Politica > REACȚIE BOMBĂ! Președintele Institutului Elie Wiesel îl pune la punct pe ILAN LAUFER. S-a terminat!
REACȚIE BOMBĂ! Președintele Institutului Elie Wiesel îl pune la punct pe ILAN LAUFER. S-a terminat!

REACȚIE BOMBĂ! Președintele Institutului Elie Wiesel îl pune la punct pe ILAN LAUFER. S-a terminat!

Ilan Laufer a afirmat marţi seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD, că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a semna decretul pentru numirea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale ar reprezenta "un nou act de antisemitism".

Alexandru Florian, președintele Institutului Elie Wiesel, a declarat că acuzațiile lui Laufer la adresa lui Iohannis sunt cu iz politic, fără fundament.

”Recunoaștem că președintele nu a motivat acestă decizie. Dar, e o construcție, o speculație a domnului Laufer. Președintele României are o atitudine recunoscută de AJC, care i-a conferit și o distincție. E o declarație cu mult iz politic, nu trebuie s

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.