Răzvan Raţ, dorit de Juventus

Răzvan Raţ, dorit de Juventus

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainiene Şahtior Doneţsk, a anunţat că Juventus Torino este foarte interesată de serviciile fundaşului stânga al clubului din Doneţsk şi al echipei naţionale a României, Răzvan Raţ, şi că acesta ar putea ajunge în Serie A la sfârşitul acestui sezon.

Conform presei sportive din Italia, directorul sportiv al lui Juventus Torino, Alessio Secco, îl urmăreşte pe Răzvan Raţ de mai multă vreme. Fundaşul stânga, în vârstă de 27 de ani, este dorit de mai multe cluburi din Europa, însă antrenorul echipei la care evoluează, Mircea Lucescu, a spus că Raţ este una dintre principalele ţinte ale grupării "bianconera".

"Ştiu despre interesul celor de la Juventus, însă nu este nimic oficial încă", a spus Lucescu pentru publicaţia Tuttosport. "Nu am vorbit cu conducerea clubului despre acest lucru, însă Răzvan m-a întrebat despre Serie A şi, în special, despre Juventus", a mai spus Lucescu, care a antrenat în Italia echipe ca Inter Milano, Brescia sau Reggiana, adăugând că "este foarte normal ca o echipă ca Juventus să fie interesată de jucător de valoare cum este Raţ".

Fundaşul stânga, care a evoluat de 53 de ori în tricoul echipei naţionale a României, evoluează la Şahtior Doneţsk din 2003, când a fost transferat de la Rapid Bucureşti. "Cred că se va adapta foarte bine la cerinţele din Serie A", a spus Lucescu, precizând că "Lazio Roma şi mai multe echipe din Germania şi Anglia au dorit să îl transfere pe Raţ în această vară".

Ne puteți urmări și pe Google News