Răzvan Lucescu: "O victorie cu PSV ne-ar împinge spre primăvara europeană"

Răzvan Lucescu: "O victorie cu PSV ne-ar împinge spre primăvara europeană"

Antrenorul formaţiei Rapid Bucureşti a făcut azi analiza partidei de mâine seară, pe care echipa sa o va disputa pe "Naţional Arena", în grupele Ligii Europa, împotriva formaţiei olandeze PSV Eindhoven.

"Meciul acesta ne aduce aminte de cel din 2005 cu Feyenoord. Avem amintiri frumoase de la acel meci. Rapid revenea atunci în Europa, după o lungă perioadă de absenţă. Am obţinut atunci o victorie extraordinară, care ne-a propulsa într-o frumoasă aventură europeană. O victorie cu PSV ne-ar împinge spre calificarea în primăvara europeană, deşi mai e mult de jucat", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul rapidist.

"PSV este una dintre cele mai puternice echipe care vin în ultimii ani în România. Este în formă. Marchează multe goluri, dar avem şansa noastră şi vom intra pe teren foarte motivaţi pentru a câştiga. Este cel mai dificil meci din grupă, dar nu cel mai important. Importante sunt toate", a mai spus Răzvan Lucescu, adăugând: "Nu ne sperie că au dat şapte goluri cu Roda. O echipă, oricât ar fi ea de puternică, are şi puncte slabe. Noi avem un stil de joc incomod, pe care ei nu îl întâlnesc în campionatul Olandei".

Tehnicianul a trimis o săgeată şi către situaţia arbitrilor din România. "Fluieraşii" autohtoni sunt implicaţi într-un mega-scandal de corupţie. "În Europa nu am motive pentru a mă enerva. De ce oare?", a precizat Lucescu Jr.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mijlocaşul Ovidiu Herea are planuri festive. "Mi-ar plăcea să fiu primul român care înscrie pe Naţional Arena, dar mai important este să câştigăm", a spus omul care a marcat singurul gol al meciului câştigat de Rapid la Tel Aviv, cu Hapoel.