Războinicul Alin Andronic face mărturisiri CUTREMURĂTOARE. Cu lacrimi în ochi şi-a povestit DRAMA

Războinicul Alin Andronic face mărturisiri CUTREMURĂTOARE. Cu lacrimi în ochi şi-a povestit DRAMA

Războinicul Alin Andronic este unul dintre cei mai longevivi concurenţi de la Exatlon. Se pare că ghinionul îl urmăreşte ceea ce l-a determinat să povestească despre momentele grele din viaţa sa. El şi-a exprimat regretul că nu a putut să ajungă fotbalist din cauza unor accidentări foarte grave. Şi la acest concurs, Alin Andronic a suferit accidentari dar îşi pune toată ambiţia să meargă mai departe.

"Aştept să vină şi momentul meu în viaţă în care pot să zic că ceva bun se va întâmpla şi cu mine. Am avut multe de suferit în viaţă, şi cu părinţii, cu sora mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung fotbalist, nu am reuşit fiindcă am avut multe operaţii, accidentări", a mărturisit cu lacrimi în ochi Alin Andronic, potrivit www.wowbiz.ro

 Războinicul a dezvăluit că ar vrea cu banii câştigaţi la Exatlon să îşi ajute familia. Premiul cel mare este de 100.000 de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu simt deocamdată nimic, nicio diferenţă. Câteodată mă doare fără să fac nimic, câteodată mă doare şi când apăs", le-a mărturisit Alin Andronic băieţilor care au rămas în competiţie.

"Aş prefera ca fiecare să fie sănătos şi să fie mulţumit în sinea lui că a făcut tot ceea ce a depins de el şi că cele 4 luni petrecute aici nu au fost în zadar", a spus Cristi Pulhac.

"Pe colegii mei îi simt lângă mine, îi simt că sunt trişti, bineînţeles că nu am de unde să ştiu dacă este o tristeţe sinceră sau nu pentru că dacă eu nu voi putea concura este o şansă în plus pentru ei", a mai spus Alin Andronic.