Șeful LPF a declarat, într-un interviu care va fi difuzat în această seară, de la ora 20.30, la emisiunea „Club 60”, de pe Sport Klub, că bannerul ofensator („Cât ține femeia maghiară rahatul în ea? Nouă luni”), afișat de fanii Stelei la meciul-tur cu Ujpest (de pe 16 iulie 2009), din Liga Europa, a fost conceput pe un calculator din incinta clubului Steaua.
Potrivit lui Dragomir, aceste informații se află în posesia Poliției, iar gruparea din Ghencea riscă sancțiuni suplimentare dacă se va dovedi complicitatea oficialilor cu cel care a scris mesajul.
Alungarea lui „Corleone” de la Ligă ar putea fi luată în calcul la următoarea Adunarea Generală. Pentru a fi înlăturat, contestatarii trebuie să adune 10 din cele 18 voturi. Votează fiecare club din Liga I, iar Gigi Becali se bazează pe alianța anti-Timișoara formată împreună cu Dinamo și cu Rapid.
Coaliția a luat naștere după ce Comisia de Disciplină a dictat, urmare a cazului „Varga-Bălan”, meci pierdut de Rapid la „masa verde” în litigiul cu FC Timișoara, echipă pe care Steaua o consideră mai periculoasă în lupta pentru titlu decât pe Rapid. Dragomir nu-și face griji, având suportul a peste jumătate din cluburile care vor vota.