„Răul” Banciu, despre Andreea Marin: „Are cea mai deşteaptă fată din ţară. În ritmul ăsta o să-l nască şi pe Mozart” | VIDEO

„Răul” Banciu, despre Andreea Marin: „Are cea mai deşteaptă fată din ţară. În ritmul ăsta o să-l nască şi pe Mozart” | VIDEO

Cel mai mare rău al televiziunilor, în formă maximă aseară, la emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1.

Radu Banciu a comentat acid, aseară, în emisiunea sa de la B1, ştirea conform căreia fetiţa cuplului Bănică-Marin va fi dată la şcoală deşi are numai 4 ani şi jumătate: „Fetiţă uluitoare, fraţilor! Vă spun un lucru, fraţilor, în ritmul ăsta o să ajungă să-l facă şi pe Mozart”.

El a continuat sarcastic: „Cea mai deşteaptă fată din ţară este Violeta soţilor Bănică. Nu trebuie să ne mire deloc. Era logic să iasă un asemenea copil, probabilitatea era imensă”.

Despre Andreea Marin, Radu Banciu a mai avut o remarcă în stilul său: „Am vrea să fie un geniu, dar nu un geniu neînţeles – a lăsat Ea să se înţeleagă. Atenţie, Ea se scrie cu E mare”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Perdaful s-a încheiat apoteotic: „Fetiţa va face doi ani într-un an. De la 8 la 12 va merge la clasa I şi de la 12 la 4, la clasa a II-a. E bine că această ţară va avea asemenea elemente. Să sperăm că Violeta nu va pleca niciodată din ţară, îşi va ajuta această ţară”.