Dan Antonescu, expert criminolog cu zeci de ani de experiență în CV, a declarat că sunt șanse extrem de mari ca în gropile de beton găsite în perimetrul proprietății lui Dincă din Caracal se ascund multe surprize neplăcute pentru anchetatori.

Acele plombe de beton care urmează să fie scoase vor fi sparte și se va vedea că ascund ceva. De regulă o groapă se astupă cu pământ, nu cu beton. Este o activitate normală să se răscolească curtea, deoarece acolo unde se îngroapă ceva există obiceiul să se planteze ceva, să se pună ceva, un pom, o căpiță de fân. Colegii mei de acolo au experiență foarte mare și știu aceste lucruri”, a spus Antonescu la România TV.

În spatele siguranței cu care a oferit o asemenea previziune, spune expertul criminolog, stau argumente precum modul de operare al criminalului, dar și problemele psihice ale acestuia.

Omul acesta e în stare de orice, dacă ești în stare să răpești un copil, să îl violezi, să îl omori și să îl incendiezi. Omul acesta este o formă de viață care a fost călăuzită sub imperiul alcoolului și a bolilor psihice numai spre a-și satisface poftele sexuale”, a conchis Dan Antonescu.

Te-ar putea interesa și: