Rareș Bogdan sună mobilizarea generală. Apel pentru alegerile prezidențiale

Rareș Bogdan sună mobilizarea generală. Apel pentru alegerile prezidențiale

Eurodeputatul PNL Rareş Bogdan le-a cerut, vineri seara, simpatizanţilor din Baia Mare să-şi mobilizeze rudele şi prietenii de acasă şi din diaspora și să se prezinte la vot în turul doi al alegerilor prezidenţiale, căci bătălia cu PSD nu s-a încheiat. 

„Împreună va trebui să tragem tare. Gândiţi-vă că în această bătălie nu o avem în faţă pe doamna Dăncilă, în această bătălie avem un partid rănit. (...) Gândiţi-vă că vă luptaţi cu un monstru care a fost rănit, pus la pământ şi care trebuie învins. Dumneavoastră puteţi să faceţi asta, mobilizând tot ce aveţi, prieteni, rude, cunoscuţi. Sunaţi, de asemenea, în diaspora, pentru că ştiu că din Maramureş au plecat atât de mulţi în ultimii 20 de ani, cu precădere în Franţa.

La Paris i-am întâlnit pe cei de la Moisei, Săpânţa şi vreau să le transmit că avem nevoie de ei. Avem nevoie de ei să ne ajute să-i aducem acasă. Iar acest lucru îl spun astăzi, într-un moment simbolic pentru această ţară”, a afirmat Rareş Bogdan.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a amintit de revolta muncitorilor de la Braşov din perioada comunismului.

„În urmă cu 32 de ani, fraţii noştri din Braşov se ridicau primii împotriva comunismului. Ei, cei care atunci au avut forţa să se lupte cu un regim opresiv, merită aplauzele dumneavoastră în acest moment", a spus Rareş Bogdan.

Eurodeputatul Rareş Bogdan a fost în Baia Mare la o întâlnire cu simpatizanţii PNL, alături de candidatul liberal pentru un nou mandat de preşedinte, Klaus Iohannis.

La evenimentul desfășurat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, au participat peste 2.000 de persoane, anunță organizatorii .