LONDRA 2012: Rareş Dumitrescu este "fiert" pe italieni

LONDRA 2012: Rareş Dumitrescu este "fiert" pe italieni

Un rus, Nikolai Kovalev, şi un italian i-au răpit lui Rareş Dumitrescu visul de la aur de la Olimpiadă.

Rareş Dumitrescu era negru de supărare la finalul meciului contând petru finala mică. Dar ştie cum îşi va reveni. "Sper să luăm medalii cu echipa. Am venit aici ca să plecăm cu medalii acasă, fiindcă doar podiumul contează", se automotivează românul, dat peste cap de deciziile arbitrilor şi de protestele adversarilor. "Ştiam că aşa face italianul. Ăsta e stilul italienilor. Pun presiune pe arbitirii şi obţin ceea ce-şi doresc".

"M-am străduit, dar nu a fost ce trebuia. A fost ghinion cam mult şi ajutor cam mult din partea arbitrilor. Cu italianul avusesem o tactică, dar primele tuşe nu mi le-a dat, şi asta m-a dat peste cap", adaugă el.

"Dacă îmi spunea cineva azi dimineaţă că voi fi între primii patru, aş fi fost mulţumit, dar, acum, după ce am fost în semifinale, sunt dezamăgit. Timpul între preliminarii şi duelurile din fazele superioare a fost cam mare. M-am răcit, nu m-am reîncălzit cum trebuie şi n-am mai intrat cum trebuie. În pauză am făcut puţin masaj, poate că altă dată o să fac altceva (râde amar)", a mai spus Rareş.

Ne puteți urmări și pe Google News