Samantha Geldenhuys, în vârstă de 20 de ani, a descoperit că mama ei a mințit-o ani de zile. Mai mult decât atât, ea a aflat că de fapt se numește Savanna Todd.
Autorităţile americane au căutat-o pe mamă ani la rând, iar fiica ei a aflat totul când poliţia a reţinut-o.
Femeia și-a răpit fiica după ce un judecător a decis să ofere custodia soţului ei, la puţin timp după naștere. Ea a divorțat de tatăl Savannei în timp ce era însărcinată, iar în urma divorțului custodia copilului i-a revenit tatălui, mama având dreptul la două vizite săptămânale. La una din întâlniri însă, mama şi fetiţă au dispărut.
Cele două și-au petrecut restul vieții pe fugă. După ce au locuit în câteva sate din America, ele s-au mutat în Australia. Polițiștii i-au dat tutuși de urmă și au reținut-o.
Pentru gestul său, ea ar putea petrece următorii zece ani în închisoare. Deși autoritățile nu o iartă, Savanna a mărturisit că va rămâne alături de mama sa.
“Îmi susţin mama şi sunt convinsă că a avut un motiv întemeiat să mă răpească. Nu am ştiut niciodată că suntem căutate de autorităţi. M-am simţit mereu în siguranţă şi iubită”, a declarat tânăra.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Inexistenta deszăpezire – un nou măreț succes al Teleguvernării Ponta 2
  • Cod Roşu pentru baronii roşii. Cum a devenit prima ninsoare un dezastru meteorologic
  • Victor Ponta, un elefant care merge în vârful picioarelor

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile
  • O lumină MISTERIOASĂ spre cer: PIRAMIDELE au devenit BRUSC active? / VIDEO
  • De LUX sau de PROST-GUST? Ce fel de MAŞINI conduce un MAFIOT japonez / GALERIE FOTO

Te-ar putea interesa și: