Rapidul lui Lucescu se scufundă

Rapidul lui Lucescu se scufundă

Giuleștenii au pierdut aseară, la Brașov, ajungând la al treilea eșec consecutiv.

Antrenorul Răzvan Lucescu are zile tot mai grele în Giuleşti. Echipa de fotbal Rapid a suferit aseară cea de-a treia înfrângere consecutivă în 2012, iar patronul George Copos şi fanii din Grant par să fi ajuns la limita răbdării.

După 0-1 la Chiajna, cu Concordia, şi 1-2 acasă, cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, giuleştenii au pierdut, scor 0-1, şi partida disputată aseară, în deplasare, cu FC Braşov, în cadrul etapei a 23-a din Liga I la fotbal. “Dumnezeu a făcut dreptate”

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 37 de Viveiros, cu largul concurs al portarului Dani Coman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu patru minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, rapidistul Grigorie a reuşit să trimită mingea în poarta „stegarilor”, dar golul n-a fost validat pe motiv de ofsaid. Reluările TV nu îi dau dreptate arbitrului.

Deşi nu şi-a ascuns niciodată dragostea pentru Rapid, Marius Şumudică, antrenorul echipei FC Braşov, a exultat după acest succes.

„Dumnezeu a făcut dreptate, El le aşează pe toate. Poate că, dacă nu eram dat afară de la Rapid, ajungeam şi eu în cupele europene. Cu un ochi râd şi cu altul plâng, toată lumea ştie că sunt cu sufletul la Rapid”, a spus Şumudică după meci, la postul Digi Sport.

De partea cealaltă, Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului, crede că echipa sa plăteşte tribut unui „blocaj psihologic”, dar, în acelaşi timp, a criticat şi arbitrajul din meciul cu FC Braşov.

„Este un blocaj psihologic. În trei etape, am stricat munca dintr-un sezon întreg. Nu ştiu dacă a fost gol valabil pentru noi în final. Dacă a fost, înseamnă că am pierdut un punct. Punctele se adună, nu se scad. Oricum, mie mi s-a părut un arbitraj slab. Chiar dacă n-a fost gol, situaţia nu se schimbă cu nimic”, a spus Lucescu junior.

„Nu-l dă George afară pe Răzvan, nu e un antrenor de dat afară. Copos a stat lângă mine la meci şi şi-a criticat încontinuu jucătorii”, a precizat, la Sport.ro, Ioan Neculaie, patronul grupării FC Braşov.