Evenimentul Zilei > Actualitate > Rapidiştii îi cer lui Avram să-l „urecheze” pe Haţegan
Rapidiştii îi cer lui Avram să-l „urecheze” pe Haţegan

Rapidiştii îi cer lui Avram să-l „urecheze” pe Haţegan

"Vişiniii" se consideră "ciupiţi" de arbitraj în jocul cu FC Braşov.

Cu antrenorul Răzvan Lucescu în tribună, Rapid a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Braşov, disputată sâmbătă, în "Regie", în etapa a 6-a a Ligii I la fotbal.
Scorul a fost deschis de Ovidiu Herea, care, în minutul 18, a transformat un penalty obţinut de Deac, iar "stegarii" au egalat în repriza secundă, tot dintr-o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitru ca urmare a henţului comis de Bozovici în propria suprafaţă de pedeapsă.
La acea fază, muntenegreanul a primit cel de-al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. La sfârşitul partidei, rapidiştii au sărit la gâtul arbitrului Ovidiu Haţegan, fiind nemulţumiţi că acesta nu l-a eliminat pe Bruno Madeira, de la oaspeţi, care l-a accidentat grav pe Deac.
Dani Coman, din nou în război cu fanii
"Se încearcă sub orice formă să fim opriţi", s-a plâns "secundul" Marian Rada. "După meciul din prima etapă, preşedintele CCA, Vasile Avram, a ieşit în public (cum n-o prea face, în general) şi l-a urecheat pe arbitrul Ovidiu Haţegan pentru că, vezi Doamne, nu l-ar fi eliminat pe Răzvan Lucescu în jocul cu FC Vaslui.
Aşteptăm acum reacţia aceluiaşi domn, după ce acelaşi arbitru a făcut ce a făcut", a scris ieri site-ul oficial al "vişiniilor". În schimb, portarul rapidist Dani Coman i-a criticat pe fani pentru că l-au fluierat pe Romeo Surdu: "Galeria ar trebui să lase frustrările acasă, e urât să îţi înjuri propriii jucători".
Citiţi şi:

  • Rapid – FC Braşov 1-1
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: