Rapid forţează mâine calificarea în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău porneşte ca favorită în faţa finlandezilor de la MyPa. Cu toate acestea, giuleştenii se tem de returul de mâine seară.

"O să fie mai greu în Finlanda pentru că vom juca pe teren sintetic şi nu suntem obişnuiţi. Mă aştept la un meci de luptă cu o echipă periculoasă la fazele fixe.

Dar nu ne sperie pentru că avem jucători de valoare. Emoţii sunt pentru că meciul va fi dificil şi ne dorim foarte mult o calificare.

"Din păcate avem probleme medicale, Burcă şi Roman sunt accidentaţi, la fel şi Pancu. Nu sunt accidentări grave, dar nu îi vom putea folosi în acest meci", a spus Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Rapidului, care a mai adăugat că are încredere în continuare în Călin Albuţ, portarul adus de el de la FCM Târgu Mureş:

"Am mare încredere că Albuţ ne va ajuta. Acum este afectat, normal. A avut emoţii, a fost sub o presiune foarte mare în Giuleşti, pentru că el a venit ca o soluţie la Rapid şi s-a trezit titular dintr-o dată. .

Noi ne gândim să mai aducem un portar foarte valoros. Nu e vorba despre Pantilimon, nu cred că putem să îl luăm. Sunt mai multe variante, o să luăm decizia cea mai bună".