Ramon Calderon, "fratele de sânge" al lui Gigi Becali: "Deşi nu vorbim aceeaşi limbă, ne-am înţeles perfect!"

Ramon Calderon, "fratele de sânge" al lui Gigi Becali: "Deşi nu vorbim aceeaşi limbă, ne-am înţeles perfect!"

Ramon Calderon, fostul preşedinte al formaţiei Real Madrid, i-a făcut o vizită azi prietenului Gigi Becali. Calderon se află în România cu ocazia vânătorii de la Balc, organizată de Ion Ţiriac, însă a fost şi oaspetele patronului Stelei.

"Este o plăcere să mă văd din nou cu Gigi Becali. Sunt cinci ani de când nu ne-am mai văzut. S-a legat o prietenie frumoasă între noi şi el m-a primit ca de fiecare dată excelent. Am mâncat la el mai mult decât trebuia. Totul a fost extraordinar de delicios", a declarat Calderon, care are probleme cu legea după ce ar fi fraudat alegerile la funcţia de preşedinte al formaţiei Real Madrid.

"Actul acela cu unirea de sânge a fost un act spontan, o glumă frumoasă făcută pentru a ne destinde înainte de acel meci, dintre Real Madrid şi Steaua. Deşi nu vorbim aceeaşi limbă, ne-am înţeles perfect. I-am spus lui Gigi că aş fi foarte încântat să vin în mai la Bucureşti şi să văd Steaua în finala Euopa League, câştigând competiţia", a adăugat fostul boss de pe "Santiago Bernabeu".

"Atunci a fost o chimie între noi şi s-a legat ceva frumos. I-am şi spus domnului Calderon că eu cunosc mulţi străini, dar de niciunul nu m-am apropiat aşa de mult sufleteşte. Asta înseamnă cel mai mult pentru mine. Îmi aduc aminte de o situaţie când eram la masă şi domnul Calderon a fost atât de impresionat încât a spus că cel mai important pentru el a fost că a întâlnit un om ca mine, iar rezultatul de seara nici nu mai conta. Când un om ca Ramon Calderon vine în ţara ta şi vrea să ia prânzul cu tine, e o mare onoare şi o mare mulţumire sufletească", s-a destăinuit şi Gigi Becali. Calderon nu s-a abţinut şi i-a făcut şi Stelei o declaraţie de dragoste: "Toţi madrilenii respectăm Steaua fiindcă a câştigat Cupa Campionilor în faţa celor de la FC Barcelona. Există o mare concurenţă între Real şi Barcelona, aşa că pentru noi, madrilenii, Steaua este o echipa de suflet". (Andrei Călin)

Ne puteți urmări și pe Google News