Raluca Turcan: PDL trebuie să-şi utilizeze mai bine oamenii

Raluca Turcan: PDL trebuie să-şi utilizeze mai bine oamenii

Deputatul PDL, Raluca Turcan, este de părere că PDL nu-şi utilizează aşa cum ar trebui oamenii de valoare pe care îi are.

Ea şi-a exprimat nemulţumirea că, în prezent, oamenii noi sunt atraşi în PDL, "prezentaţi ca nişte trofee", apoi lăsaţi la o parte. Raluca Turcan consideră că PDL trebuie să-şi creeze lideri şi să deschidă partidul, dar pentru asta ar trebui să-şi schimbe atitudinea.

"Şi în afara PDL-ului sunt oameni care ne simpatizează şi pot fi atraşi alături de noi, dar trebuie să vadă că aici sunt primiţi cu braţele deschide şi nu doar puşi la muncă sau prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte", a comentat deputatul PDL.

"Victor Ponta este imatur" Pe de altă parte, Raluca Turcan a apreciat că Victor Ponta este imatur, nu a reuşit să înţeleagă responsabilitatea unui şef de partid şi "nu reuşeşte să-şi depăşească probabil propriul nivel de cultură, acela al vocabularului de mahala". Ea a reacţionat la comentariile lui Ponta cu privire la şcoala de Vară a OT-PDL. 

Ne puteți urmări și pe Google News

"Orice lider politic fie că este preşedinte de partid, parlamentar sau vector politic local trebuie să aibă un discurs public civilizat, cu argumente şi cu maximă responsabilitate. Deci, Victor Ponta nu intră în categoria liderilor maturizaţi şi pregătiţi să conducă un partid", spune Turcan.

Ea şi-a exprimat speranţa că măcar membrii PSD şi PNL vor corecta în cele din urmă derapajele de limbaj ale şefilor lor. "Poate că forurile lor de conducere vor lua decizia să le atragă atenţia  că interesul românilor este mai presus de mici şuşanele lingvistice pe care le face Victor Ponta sau chiar, uneori, Crin Antonescu", a declarat deputatul PDL, apreciind însă că Antonescu nu atinge nivelul de suburban al lui Victor Ponta.