.La finalul procesului, primarul Constanţei a fost întrebat de jurnalişti dacă el ar face, în anumite condiţii, denunţuri la DNA.

"Eu nu sunt turnător. Eu, structural, ca om, nu fac parte din cei 3 milioane de turnători, despre care vorbea Băsescu că le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt bărbat", a răspuns Mazăre.

De asemenea, acesta a fost întrebat dacă îşi mai dă demisia din funcţia de primar. "Uite, mă gândesc. Nu m-am răzgândit, dar mă mai gândesc', a spus Radu Mazăre.

El a negat acuzaţiile procurorilor că ar fi primit mită sub forma unor contracte de publicitate acordate de diverse firme televiziunii Neptun TV, arătând că el nu putea controla această televiziune, deoarece a deţinut doar 7% din acţiuni pe care le-a şi vândut în anul 2002.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat, pe 19 martie, că a demisionat de la şefia organizaţiei judeţene a PSD, rămânând un simplu membru al formaţiunii politice.

Pe 18 martie, când a ajuns acasă la Constanţa de la Bucureşti, Radu Mazăre a spus că intenţionează, curând, să demisioneze de la Primăria Constanţei, dar şi de la partid.

"Da, foarte clar şi româneşte, aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întrebaţi ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar este o chestiune cred eu de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce, să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti, să mă dea afară fiindcă mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dai afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar… să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea", a afirmat primarul Radu Mazăre.

Te-ar putea interesa și: