Evenimentul Zilei > Justitie > Radu Mazăre se pregătește! Dosarul a fost depus în această dimineața! Autoritățile AU APROBAT!
Radu Mazăre se pregătește! Dosarul a fost depus în această dimineața! Autoritățile AU APROBAT!

Radu Mazăre se pregătește! Dosarul a fost depus în această dimineața! Autoritățile AU APROBAT!

Radu Mazăre se pregătește! Numără ceasurile până la marele moment. Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazare, a ajuns în urmă cu puțin timp la Primăria Sectorului 5, unde a depus dosarul pentru cununia civilă.

Radu Mazăre numără ceasurile până la marele moment!

Roxana și Radu Mazăre se vor căsători în penitenciar luna viitoare, în prezența a zece invitați, persoane foarte apropiate cuplului. Până în acest moment doar câteva lucruri sunt clare: printre invitați se vor număra atât fratele lui Radu Mazăre cât și Lizeta Haralambie, avocata fostului edil. Nu se vor consuma alcool sau bucate alese, ci doar fursecuri și sucuri, conform regulamentului penitenciarului Jilava.

De asemenea, mirii nu vor avea ținute speciale. Radu Mazăre va purta cămasă și pantalon de stofă, iar viitoarea lui soție va opta pentru o rochiță simplă. Verighetele vor fi făcute cadou de fratele lui Radu Mazăre.

De ce face Radu Mazăre nunta acum?

Nu e nicio surpriză că fostul primar al Constanței a decis să se căsătorească imediat ce a intrat după gratii. Acest gest nu este doar unul de iubire, spun apropiații, ci și o mișcare administrativă obligatorie. În lipsa fostului edil, Roxana se va ocupa de afacerile sale și, mai mult, actul de căsătorie le va oferi posibilitatea de a avea vizite conjugale. De asemenea, prin această uniune a destinelor, Mazăre poate face solicitări pentru permisia de a ajunge acasă, la familie, cu ocazia unor evenimente importante.

„Nu ne-am gandit la copii”

„Nu m-am așteptat (să o ceară de soție, n.r). Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”, a declarat Roxana pentru B1TV.