"Am fost de faţă la o şedinţă acum trei-patru zile şi era o controversă extrem de serioasă, o dispută între ei, care părea mai de mult", a afirmat Radu Câmpeanu. Întrebat dacă această dispută are legătură cu stabilirea candidaţilor la sectoarele Capitalei, preşedintele de onoare al PNL a răspuns: "Nu, incidentul a avut loc probabil mai de mult. Era ceva mai vechi".

Radu Câmpeanu a declarat, de asemenea, că nu crede că Andrei Chiliman, înlocuit luni de la conducerea Organizaţiei PNL Bucureşti, va pleca din partid. Câmpeanu a precizat că încă nu a discutat cu Andrei Chiliman pe tema unei eventuale demisii a acestuia, însă urmează să fie informat atât de acesta, cât şi de preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi va încerca să medieze între aceştia.

"Nu sunt deloc la curent. Eu am lipsit mai mult timp. O să fiu pus la curent şi de o parte şi de alta. O să vorbesc cu amândoi şi o să vedem", a spus preşedintele de onoare al liberalilor. Câmpeanu a arătat că Andrei Chiliman, pe lângă faptul că este primarul Sectorului 1, este şi un personaj important în partid, "mai vechi decât Crin Antonescu", iar acest conflict "nu face bine" PNL şi USL, aflate la mai puţin de o lună de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.
CITIȚI ȘI:

  • Antonescu: Chiliman să decidă în 2-3 zile dacă rămâne în PNL
  • Andrei Chiliman către Antonescu: În viață câștigă cei care joacă șah, nu poker
  • Andrei Chiliman intenționează să demisioneze din PNL. Cu ce l-a enervat Antonescu pe "edilul boier"!
  • RĂFUIELI LA PNL. Crin Antonescu a mazilit gruparea Chiliman din PNL București după rețeta Vanghelie. Eugen Nicolăescu, șef interimar la PNL București