"Nu am avut nicio discuţie şi nu am nimic împotriva lui. Este clar că în ipoteza, posibilă de altfel, că va fi el candidat la Preşedinţie, să particip la campania electorală pentru că socotesc că Crin Antonescu este mai cultivat şi mai educat decât diverşi adversari. Aşa că este normal să-l sprijin cu toată puterea la campania electorală care va urma", a spus Câmpeanu, conform mediafax.ro.
Seniorul liberal i-a mai recomandat lui Crin Antonescu "să vorbească aşa cum trebuie pentru că are cultura necesară". "Nu am ce să-i recomand mai mult decât noroc", a mai spus el.
Liberalul a susţinut că declaraţiile apărute în presă, conform cărora nu crede într-un succes la prezidenţiale al lui Crin Antonescu, nu îi aparţin. "Ce s-a spus în presă de un domn, un ziarist, care a luat o afirmaţie care nu era a mea de fapt, era o relatare a unei alte discuţii pe care am avut-o cu o jurnalistă şi a început sa trăncănească. Nu am nimic împotriva lui Crin Antonescu şi, repet, dacă ajungem la alegeri sunt foarte doritor să-l sprijin masiv cu tot ce pot în campania electorală", a declarat Câmpeanu.
De fapt, după cum arată materialul video, parte din interviul acordat de Câmpeanu site-ului ziare.com, seniorul liberal poate fi auzit clar spunând: "Nu ştiu dacă poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Nu cred că poporul român îl va vota pe Crin Antonescu. Mai ales după experienţa cu Băsescu, nu vor vota un om care, prin viziunea electoratului, nu are prestanţa şi echilibrul necesar. Acestea sunt aduse de o anumită vârstă. Nu poţi deveni preşedinte al unei ţări dacă nu ai împlinit 55 de ani".
Reacţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, a fost dură. Acesta a spus că Radu Câmpeanu a fost pus de alţii să facă aceste declaraţii, pentru că singur acesta "nici nu ar şti unde este studioul sau redacţia respectivei agenţii" şi şi-a exprimat regretul că nu are duritatea necesară să dea asemenea oameni afară din partid.

CITIŢI ŞI:
  • VEZI ce spune Crin Antonescu după ce Câmpeanu a zis că nu e bun de preşedinte
  • Radu Câmpeanu: "Nu cred că poporul român îl va vota pe Crin Antonescu"