Evenimentul Zilei > Actualitate > Răchită e la a șasea demisie. Jucătorii îl vor, ca de obicei, înapoi
Răchită e la a șasea demisie. Jucătorii îl vor, ca de obicei, înapoi

Răchită e la a șasea demisie. Jucătorii îl vor, ca de obicei, înapoi

Jucătorii echipei Petrolul Ploiești au organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia și-au exprimat atalamentul față de antrenorul Vivi Răchită, cel care și-a anunțat ieri demisia.

Rezultatele catastrofale înregistrate în Liga I au adus Petrolul în hora retrogradării. Înfrângerea de ieri, 3-4, pe teren propriu, cu modesta Concordia Chiajna, l-a determinat pe antrenorul Vivi Răchită să-și dea demisia.

Astăzi, jucătorii s-au prezentat la stadion și au solicitat o întâlnire cu jurnaliștii locali pentru a-și exprima solidaritatea față de Răchită.

Tehnicianul Petrolului nu e la prima demisie, ci la a șasea! De fiecare dată, scenariul s-a repetat, jucătorii cerându-i revenirea, iar al acceptând-o!

"Când pierzi aşa, îţi vine să te laşi de fotbal, dar jocul prestat ieri ne-a dat speranţe că ne putem salva de la retrogradare. Am vrut să facem spectacol în loc să închidem jocul şi asta ne-a costat. Sînt convins că alături de Vivi Răchită ne vom menţineîn prima ligă", a spus atacantul Daniel Opriţa.

"Am rămas surprinşi de decizia antrenorului. Am venit aici pentru un proiect mai lung şi nu e normal să plece după câteva meciuri.
Îl susţinem pe antrenor, vrem să creadă în noi până la capăt, pentru că avem puterea şi valoarea de a menţine echipa în prima ligă", a spus și căpitanul Mustivar.

"E doar vina noastră, Răchită nu are nici o vină. Noi am greşit, tot noi vom scoate echipa din impas. Dacă obţinem maximum de puncte în următoarele două meciuri, reintrăm în grafic", a declarat și fundașul Melinte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: