"Rabla" de la Opel

Producatorul de autovehicule General Motors a vandut peste 500 de masini in cadrul unei campanii similare cu „Rabla”, program al Ministerului Mediului.

Cei peste 500 de cumparatori ai masinilor au beneficiat de o reducere de aproximativ 850 de euro la achizitionarea unui autoturism Opel Astra Classic, pe baza dovezii ca a predat spre distrugere un autoturism uzat aflat in proprietatea personala. Reprezentantii Opel planificasera initial sa incheie programul „Eco Flex Astra Classic” pe 1 ianuarie 2008, insa acestia au anuntat luni ca oferta va fi valabila pana pe 31 martie. 

Astra Classic a fost anul trecut cel mai bine vandut model al Opel in Romania. Peste 9.512 masini de acest fel au ajuns in 2007 in garajele romanilor.

Amenintarea modificarii taxei pentru prima inmatriculare, prin introducerea unor tarife foarte mari la inmatricularea masinilor noi, i-a facut pe unii producatori sa continue si in 2008 promotiile lansate la sfarsitul anului trecut. Cei care nu si-au facut propriul program „Rabla” mizeaza ca vor vinde ceva masini noi si anul acesta prin programul de reinnoire a parcului auto lansat de Ministerul Mediului, numarul de masini scoase la bataie fiind in acest an de 30.000.

Ne puteți urmări și pe Google News