Evenimentul Zilei > Politica > PSD visează frumos. „Aş fi onorat. Viorica Dăncilă preşedinte, iar eu premier”
PSD visează frumos. „Aş fi onorat. Viorica Dăncilă preşedinte, iar eu premier”

PSD visează frumos. „Aş fi onorat. Viorica Dăncilă preşedinte, iar eu premier”

După şedinţa Comitetului Executiv Judeţean Argeş al PSD, care a avut loc, joi, preşedintele executiv Eugen Teodorovici a afirmat că ar fi onorat să facă parte dintr-un tandem Viorica Dăncilă - preşedinte, iar el prim-ministru.

„Da. Aş fi onorat. Să ajungă doamna prim-ministru preşedinte şi dânsa decide ce trebuie să fie bun pentru ţara asta”, a afirmat Teodorovici.

Întrebat dacă ţine legătura cu Victor Ponta, Teodorovici a spus că rămâne loial PSD.

„Uitându-mă la televiziunile care au difuzat ştirea, la una a fost fake news, la cealaltă este sigur din partea cuiva din acest partid (PSD – n.r.). Cei care mă ştiu foarte bine ştiu că atâta timp cât am spus că merg într-o echipă, nu există nimic care să mă clintească din loc. Sunt cu doamna prim-ministru, care va deveni preşedintele României, cu ceilalţi colegi, cu Mihai Fifor, cu Răzvan Cuc şi ceilalţi din echipa PSD. Aşa că orice încercare de a băga băţul prin gard nu ţine sau ţine doar la cei care sunt gură cască”, a spus Teodorovici.

„Nu sunt duşmani pe câmpul de luptă câţi aş putea să duc eu”, a mai spus Teodorovici.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, preşedintele executiv Eugen Teodorovici şi secretarul general Mihai Fifor au participat, joi, la Piteşti, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean Argeş al PSD, potrivit agerpres.ro

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: