Evenimentul Zilei > Politica > PSD nu va vota ordonanţa ce instituie taxa auto
PSD nu va vota ordonanţa ce instituie taxa auto

PSD nu va vota ordonanţa ce instituie taxa auto

Liderul PSD, Mircea Geoană, a anunţat că social-democraţii nu vor vota taxa de primă înmatriculare pentru că este o măsură antieconomică şi antiecologică şi care împovărează şi mai mult cetăţenii.

Geoană a precizat că formaţiunea pe care o conduce va face tot posibilul ca această taxă să nu intre în vigoare şi a făcut apel către celelalte formaţiuni să respingă şi ele ordonanţa.

În acest sens, PSD va face tot posibilul ca această OUG să fie dezbătută în Parlament, la comisii, chiar în prima săptămână a sesiunii parlamentare. "Decizia Guvernului este una greşită, care împovărează nejustificat cetăţenii ţării. Taxa este antisocială, antieconomică şi antiecologică", a conchis liderul social-democrat.

Şi vicepreşedintele PSD Victor Ponta s-a arătat revoltat de ultimele decizii ale Guvernului pe acest subiect.

"Dintr-o chestie proastă au făcut acum o chestie şi mai proastă şi atâta timp cât în România de câte ori treci pe lângă un autobuz sau un camion vechi ai toate şansele să ajungi la spital sau să te omoare gazele respective, faptul că Guvernul s-a găsit să mai ia nişte bani de la oamenii care muncesc să-şi aducă o maşină, este o prostie", a declarat el.

Citiţi şi:

PD-L va iniţia o moţiune simplă pe tema taxei auto

Banii din taxa înapoi

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News