PSD Ilfov speră că liderii USL o vor face pe Firea să se răzgândească

PSD Ilfov speră că liderii USL o vor face pe Firea să se răzgândească

Organizația PSD Ilfov s-a declarat alături de senatoarea Gabriela Firea, care a demisionat vineri din partid și speră ca liderii USL să o facă pe aceasta să revină asupra deciziei.

"Considerăm că este o mare pierdere şi pentru noi, ca organizaţie judeţeană, dar şi pentru PSD la nivel naţional şi, de asemenea, pentru USL. Sperăm ca o intervenţie a co-preşedinţilor USL, în urma şedinţelor din seara aceasta şi de luni, să o determine să revină alături de noi", se menţionează în documentul citat.

Reprezentanţii organizaţiei susţin că gestul Gabrielei Firea nu a fost unul "pripit", ci rezultatul acumulărilor într-un conflict care trenează de mai multe luni în filiala USL Ilfov şi al imposibilităţii de a influenţa ca bugetul pe acest an să fie repartizat uniform.

"Avem, aşadar, o problemă politică gravă: încălcarea Protocolului USL şi una morală: rămânerea fără resurse, ceea ce înseamnă o pedeapsă nemeritată pentru cetăţenii pe care îi reprezentăm", se arată în comunicatul PSD Ilfov.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este de neacceptat ca, într-o comunitate care a votat masiv cu USL-ul, PNL-ul să instaleze PDL-ul la guvernarea locală şi să se dispenseze de PSD, partenerii alături de care a luptat şi a câştigat, acum având împreună o răspundere în faţa ilfovenilor', concluzionează aceştia.

De asemenea, aceştia susţin că bugetul pe 2014 va fi repartizat doar 'în familia noii majorităţi' din Ilfov.

Senatoarea Gabriela Firea a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă, că demisionează din calitatea de membru al partidului.

CITIȚI ȘI:
  • Gabriela Firea a DEMISIONAT din PSD după ce a pierdut RĂZBOIUL politic cu liderul PNL ILFOV
  • Liviu Dragnea: Este foarte rău că PNL s-a aliat cu PDL la Ilfov. USL va rezista până când se va rupe
  • Gabriela Firea: USL Ilfov NU mai există. Crin Antonescu m-a URECHEAT public
  • Gabriela Firea, nou schimb de replici cu liderul PNL Ilfov, Marian Petrache
  • Vicepreşedintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea: Cel mai bine ar fi ca USL să se rupă în martie