Evenimentul Zilei > Actualitate > Dacă aţi fi membru PSD l-aţi vota pe Dragnea pentru un nou mandat de preşedinte?
Dacă aţi fi membru PSD l-aţi vota pe Dragnea pentru un nou mandat de preşedinte?

Dacă aţi fi membru PSD l-aţi vota pe Dragnea pentru un nou mandat de preşedinte?

Mai-marii PSD analizează luni, 5 martie 2018, dacă deschid cursa internă pentru funcțiile de conducere din partid la Congresul extraordinar din 10 martie, dar şi dacă peste 5 zile se va acorda un vot de încredere pentru Liviu Dragnea, preşedintele social-democraţilor.

Minimum 20 de filiale județene PSD au adoptat, săptămâna trecută, în unanimitate, Rezoluții în care își exprimă „necondiționat” și cu „fermitate”, susținerea „totală” și „deplină” pentru președintele formațiunii, Liviu Dragnea.

În Rezoluții se arată că Dragnea este „singurul capabil” să mențină partidul unit și sub conducerea sa PSD a avut rezultate istorice la alegerile locale și parlamentare din 2016.

În Rezoluția adoptată de PSD Teleorman, organizația din care provine Dragnea, liderul social-democrat este caracterizat ca fiind „garantul consolidării şi unităţii partidului, al implementării consecvente a Programului de guvernare în folosul românilor, al consolidării statului democratic şi de drept în România, al parcursului euroatlantic al ţării noastre, dovedindu-se a fi un excepţional strateg politic şi un eficient manager al resurselor umane şi organizaţionale ale partidului”.

De la Congresul PSD din 18 octombrie 2015, în care Dragnea a fost validat în funcția de președinte PSD, liderul social-democrat nu a cerut partidului un vot de reconfirmare. În acest context vă invităm să răspundeţi întrebării sondajului EVZ.