Evenimentul Zilei > Actualitate > Prunea: „Bratu a avut o ieşire necontrolată la adresa mea”
Prunea: „Bratu a avut o ieşire necontrolată la adresa mea”

Prunea: „Bratu a avut o ieşire necontrolată la adresa mea”

Florin Prunea a mărturisit astăzi că ştie cine se află în spatele puciului de la Dinamo. N-a vrut însă să dea nume.

Florin Prunea a anunţat că din cauza haosului produs de dezertarea celor cinci jucători, s-a pus chiar problema neprezentării la meciul de mâine cu Gloria, programat de la ora 21:30, la Bistriţa. Directorul sportiv Florin Prunea şi antrenorul Cornel Ţălnar au ţinut astăzi o conferinţă de presă, în care au ţinut să explice ce s-a întâmplat la Cluj, acolo unde echipa rămăsese după meciul cu CFR din Cupa României.

Prunea a admis că fotbaliştii au fost împinşi de la spate să ia această decizie radicală şi, chiar dacă nu i-apronunţat numele, a făcut referire la fostul impresar Ioan Becali.

"Îmi pare rău că acei băieţi au plecat, nu aveau niciun motiv. Nu am negociat cu ei dacă să rămână sau nu. La 00:30 noaptea, am fost anunţat că trei jucători au părăsit hotelul. I-am sunat, dar aveau telefoanele oprite, aşa că am plecat să îi căutăm. La 5:30 au revenit şi le-am spus sancţiunile: N’Doye trimis la echipa a II-a, ceilalţi doi sancţionaţi cu amendă. Jucătorii ştiau deja decizia. De partea cealaltă, Bratu şi ceilalţi aveau biletele rezervate. Tot ce s-a întâmplat după au fost acţiuni premeditate. Persoane din afară au intervenit în viaţa clubului nostru. Îmi pare rău că cei cinci au ales să fie solidari cu Bratu, trebuia să fie solidari cu cei care vor juca. A fost o decizie unilaterală. Au fost influenţe din afară pe care nu le putem tolera. Vom studia toate regulamentele FRF şi LPF pentru a vedea cum procedăm. Ştim cine a fost în spatele acestui lucru. Jucătorii urmează să fie sancţionaţi conform Regulamentului de Ordine Interioară. Bratu a fost exclus pe termen nelimitat, a avut o ieşire necontrolată la adresa mea", a spus Prunea.
Cei cinci "dezertoti" sunt: Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Marius Alexe, Adrian Cristea şi Gabriel Boştină.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: