"Procuror" al lui Bercea, arestat pentru tâlhărie

"Procuror" al lui Bercea, arestat pentru tâlhărie

Fiul lui Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, dar şi ginerele său, au fost arestaţi pentru complicitate la tâlhărie. Tinerii au numeroase dosare penale la activ.

Judecătoria Piteşti a decis ca Laurenţiu Anghel, zis "Procuror" şi Marius Constatin, fiu, respectiv ginere ai lui Sandu Anghel, a.k.a. "Bercea Mondial", să fie arestaţi preventiv pentru complicitate la tâlhărie. În acelaşi dosar a mai fost arestat un minor de 17 ani, iar un altul, de 15, este cercetat în stare de libertate.

Tinerii sunt acuzaţi că au smuls un lănţişor de aur, de la gâtul unei femei, pe o stradă din Piteşti, apoi au fugit. Ei au fost ulterior prinşi de Poliţie, pe raza comunei argeşene Albota, în drum către localitatea natală, Drăgăneşti-Olt.

Atât "Procuror", cât şi fratele său, "Ambasador" (Florin Anghel) au numeroase dosare penale la activ, pentru conducere fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare, lovire, viol etc..

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ambasador" a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi în dosarul în care tatăl său este acuzat de tentativă de omor asupra unui nepot. Soţia lui "Bercea", Fănica Anghel, zisă "Stela", este inculpată în acelaşi dosar, pentru instigare la mărturie mincinoasă.