Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la mijloc

Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la mijloc Sursa: Facebook

Prințul Harry este presat de soția sa, Meghan Markle, să se împace cu Familia Regală, dar doar din motive comerciale, a spus expertul în familii regale și autorul Tom Quinn. El a declarat că fratele prințului William nu prea mai are speranțe, dar că încearcă.

Meghan pune presiune pe prințul Harry

„Harry este sub presiune să mențină oarecum relația cu familia sa, chiar și numai în interesul noilor lor afaceri. Harry încă mai are speranțe vagi că va fi iertat și că i se va oferi un rol minor undeva.”, a spus Tom Quinn.

Expertul în familii regale a comparat, de asemenea, membrii exilați ai familiei regale cu Edward al VIII-lea și Wallis Simpson, a căror intenție de a se căsători a provocat o criză constituțională care a dus la abdicarea regelui.

După căsătorie, ei au trăit în Franța, într-o casă luxoasă, dar erau „foarte nefericiți”, a spus Quinn care a adăugat: „Chiar și Edward al VIII-lea, după abdicare, a primit câteva roluri minore. Și Harry este conștient de asta.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Relația dintre Meghan și prințull Harry, în pericol

El consideră că relația ducilor de Sussex nu mai este ca la început și că „există un pericol real ca Harry să se simtă pierdut – exact cum s-a simțit Edward al VIII-lea când lucrurile s-au răcit cu doamna Simpson”.El a concluzionat: „Acesta este momentul în care Harry va face eforturi imense pentru a construi punți către fratele său și va fi lăsat să fie membru al Familiei Regale pe jumătate (alături de Meghan) ceea ce își dorește să fie. Dar dacă oficialii palatului se vor putea pronunța, acest lucru nu se va întâmpla niciodată.”

Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle. Sursa foto: heatworld.com

Se vor întoarce în Marea Britanie în mai

De când s-au mutat în SUA, Harry și Meghan s-au întors în Regatul Unit doar în câteva ocazii rare, atât din cauza restricțiilor impuse de pandemie care au fost introduse la scurt timp după ce au părăsit țara, cât și din motive de siguranță, deoarece cei doi nu mai beneficiază de securitatea finanțată de contribuabili.

Prințul Harry și Meghan, Kate William

Sursa Foto: Arhiva EVZ

În luna mai, cei doi urmează să revină în Marea Britanie și speră să primească scuze de la Familia Regală. Un alt expert regal a declarat că Harry își dorește să se împace cu fratele său, prințul William, și că are un plan bine pus la punct, potrivitThe Mirror.