Harry se întoarce în Marea Britanie. Cu sau fără Meghan?!?

Harry se întoarce în Marea Britanie. Cu sau fără Meghan?!? Prințul Harry Sursa foto: Photokvu | Dreamstime.com

Prințul Harry are în plan să se întoarcă acasă, după ce Kate Middleton a anunțat că a fost diagnositcată cu cancer. Cu toate astea, surse apropiate lui și familiei regale susțin că acesta nu se va întâlni cu fratele său, Prințul William și nici cu Kate.

Când o să se întoarcă Prințul Harry în Marea Britanie

Este de așteptat ca Prințul Harry să se întoarcă în Marea Britanie în curând, după ce cumnata sa, Prințesa de Wales, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Cu toate acestea, în timp ce mulți ar fi sperat că aceste vești ar putea deschide calea către o posibilă împăcare între Ducele de Sussex și fratele său mai mare, Prințul William, surse apropiate de familia regală sugerează alte lucruri.

Este de așteptat ca Harry să participe la un serviciu la Catedrala St. Paul pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus în luna mai, iar după ce a pierdut bătălia legală împotriva Guvernului pentru protecția sa în țară, este puțin probabil să își aducă soția sau copiii, relatează DailyMail.

Ne puteți urmări și pe Google News

William și Kate nu se mai ocupă de problema pe care o au cu Prințul Harry

Surse apropiate de Prințul și Prințesa de Wales au subliniat că „problema lui Harry” este ultimul lucru pentru care își fac griji acum, având preocupări mult mai mari care necesită întreaga lor atenție.

Prințul William și Kate au pus „problema lui Harry” pe plan secundar în urma luptei cu cancerul și „nu au planuri pentru împăcare în timpul vizitei așteptate a Ducei de Sussex în Marea Britanie în mai”.

Tabloidele din Marea Britanie scriu că Prințul Harry și Meghan Markle i-ar fi contactat pe William și Kate vineri seară, după ce Prințesa de Wales a anunțat că urmează un tratament de chimioterapie.

Cu toate astea, ducii de Sussex ar fi aflat despre boala lui Kate Middleton, din presă, la fel ca restul lumii.  Un expert regal a pretins că prințesa  de Wales a ales să nu-i spună lui Harry și Meghan despre cancerul ei din cauza lipsei de încredere.

Harry o considera pe Kate Middleton „sora sa mai mare”

Prințul Harry și Kate Middleton au avut o relație foarte apropiată. Acesta o descria pe Kate ca fiind „sora mai mare pe care nu a avut-o niciodată”. Cu toate astea, la scurt timp după ce a început relația cu Meghan Markle, Kate Middleton și Prințul Harry s-au distanțat.

Având în vedere problemele de sănătate pe care le are atât Kate Middleton, cât și Regele Charles, familia regală nu mai este în prezent concentrată pe relația distantă pe care o au cu Prințul Harry. Rămâne de văzut dacă în luna mai acesta din urmă va reuși să se apropie de fratele și tatăl său despre care declara că și-ar dori să se reapropie „ca o familie, nu ca o instituție”.