Prinţul de Monaco se însoară la toamnă

Prinţul de Monaco se însoară la toamnă

Prinţul Albert de Monaco se va căsători, în septembrie, cu iubita sa, fosta campioană olimpică la nataţie Charlene Wittstock, originară din Africa de Sud, potrivit ediţiei de miercuri a publicaţii franceze Point de Vu, informează Reuters.

O fotografie a prinţului, care vineri împlineşte vârsta de 50 de ani, alături de iubita sa, Charlene Wittstock, în vârstă de 30 de ani, a fost postată, marţi, online, pe prima pagină a revistei franceze Point de Vue, ca avanpremieră a ediţiei de miercuri.

"Deşi data nu a fost fixată, două surse au confirmat faptul că se fac pregătiri pentru o nuntă regală, care va avea loc la sfârşitul verii", potrivit săptămânalului de ştiri modene.

Presa l-a descris pe Albert ca un playboy, care preferă paradele de modă, dar care a fondat şi o asociaţie de luptă pentru protejarea mediului. Prinţul, care a avut relaţii cu o serie de top modele, a declarat că vrea să se însoare, dar doar atunci când va găsi el de cuviinţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prinţul şi Wittstock au început să se afişeze împreună în timpul Olimpiadei de iarnă din 2006 de la Torino. La cea de-a 60-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, jurnaliştii au comparat apariţia lui Charlene pe covorul roşu cu cea din 1955 a lui Grace Kelly, mama lui Albert, sperând ca frumoasa sud-africană să aibă parte de aceeaşi soartă fericită ca a starului american, care în urma acestui eveniment a devenit soţia prinţului Rainier de Monaco.

Prinţul Albert are doi copii, din relaţii pasagere, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.

Ultima dată când Monaco a sărbătorit o nuntă regală a fost în 1956, când tatăl lui Albert, Rainier, s-a căsătorit cu actriţa americană câştigătoare de Oscar Grace Kelly.

(10:48)