Evenimentul Zilei > Politica > Prinţesa Caragea, la conservatori
Prinţesa Caragea, la conservatori

Prinţesa Caragea, la conservatori

Briana Caragea s-a înscris astăzi în Partidul Conservator şi urmează să fie şefa Departamentului de Relaţii cu Societatea civilă a organizaţiei PC Bucureşti.

Briana Caragea a precizat, la o conferinţă de presă, că s-a hotărât să se implice în politică şi să intre în PC, deoarece acest partid este o forţă de echilibru şi este condus de o femeie.

"Am împlinit 18 ani de România şi acest majorat îmi dă un moment de gândire. M-am hotărât să mă implic în politică şi am ales PC deoarece mi s-a părut un partid cu o forţă de echilibru, iar faptul că preşedintele este o femeie nu avea cum să nu mă atragă. Sper ca în viitor să fim mai multe", a spus Briana Caragea.

Ea a adăugat că are cu PC şi legături istorice şi de familie, având în vedere că străbunicul său George Grigore Cantacuzino a fost lider conservator şi preşedinte al Senatului.

Briana Caragea nu a precizat dacă va candida pentru vreo funcţie în administraţia locală, dar a spus că va fi un sprijin în Bucureşti şi în teritoriu pentru candidaţii PC în alegerile locale.

(14:21)

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: