Primii şoareci care fac surfing | VIDEO

Primii şoareci care fac surfing | VIDEO

Un film cu patru şoareci care fac surfing în Australia are un mare succes pe YouTube.

Clip-ul lui Bunsen, Harry, Curly şi Chopsticks, făcând surf pe o placă adecvată mărimii lor, a atins peste un milion şi jumătate de accesări în doar câteva ore.

Proprietarul micuţelor animalelor, Shane Willmott, din Queensland, i-a dus pe şoareci la surf când oceanul era calm şi i s-au părut foarte simpatici atunci când se uitau la ocean precum raţele la apă.

"Valurile sunt perfecte, dar sunt atât de mici, încât nimeni nu poate profita de ele, cu excepţia şoarecilor. Câteodată, îmi doresc să fiu ca ei", a declarat Shane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Willmott l-a invitat pe producătorul video Justin Gane să îi filmeze în timpul acţiunii, şi împreună au realizat clipul Radical Rodent.

"Nu am văzut niciodată aşa ceva. Nu mi-am închipuit că un şoricel atât de mic poate stăpâni o placă de surf pe valuri, dar se pare că au un echilibru foarte bun", a precizat Gane.

"Am primit comentarii negative pe YouTube care zic că Shane este un om crud, dar el ţine foarte mult la cei patru şoareci", a menţionat un prieten de-al lui.

"Sunt foarte inteligenţi şi sunt incredibil de fericiţi când fac surfing. Shane îi spală cu apă proaspătă apoi şi nu îi scoate afară dacă apa oceanului este prea rece".

(16:00)