Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele imagini cu noul Volkswagen Passat
Primele imagini cu noul Volkswagen Passat

Primele imagini cu noul Volkswagen Passat

A şaptea generaţie a celebrului modelul german Volkswagen Passat este prezentată, în premieră mondială, la Salonul auto de la Paris.

Oricât ar părea de bizar, Volkswagen compară noul Passat (din punct de vedere stilistic) cu vârful său de gamă, limuzina Phaeton, un model care nu s-a remarcat printr-un succes deosebit la vânzări.

Primele fotografii disponibile cu a şaptea generaţie Volkswagen Passat, prezentată, în premieră mondială, la Salonul auto de la Paris, sugerează, la fel de bine, că modelul german de clasă medie a împrumutat din trăsăturile noului VW Jetta – berlina compactă derivată din celebrul Golf!

Imaginile din habitaclu înfăţişează o poveste cunoscută, cu mici diferenţe în comparaţie cu actualul model, ca şi când a şaptea generaţie Passat ar fi, mai degrabă, un facelift, iar nu un produs 100% nou.

Volkswagen va începe comercializarea modelului Passat – inclusiv a versiunii break – în luna noiembrie. Preţurile, pentru fiecare dintre cele peste o sută de pieţe pe care va fi disponibil, urmează a fi anunţate.

Passat concurează în segmentul D cu modele precum Ford Mondeo, Honda Accord, Renault Laguna, Toyota Avensis sau Skoda Superb.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: