Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în spatele protestului care a avut loc marți, în paralel cu prezentarea bilanțului MAI, „este o manevră politică” și i-a acuzat pe  sindicaliștii care protestau că sunt conduși de un pensionar care are venituri mai mari decât salariul ministrului și care are „preocupări electorale„.

În acest context, Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, a declarat la „Prime Time” că „am pichetat pentru că Vela nu respectă legea. Avem o decizie 51, care-l obligă pe acest ministru să egalizeze salariile la nivel maxim.”

Referitor la acuzele aduse, Coarnă a mai spus că „Ministrul Vela e într-un delir continuu. Minte cum respiră. Carmen Dan spunea despre mine că o să candidez la PNL. Acum a venit varianta masculină a lui Carmen Dan și spune că o să candidez la PSD. Dacă eu încălcam legea, eram în arest”.

Președintele SNPPC a mai spus că la imnul național nu a fluierat nimeni. „Noi avem de gând să respectăm legea, spre deosebire de Vela. Dacă nu se rezolvă nimic, urmează un miting cu 15 mii de oameni”, a mai declarat Coarnă.

Te-ar putea interesa și: