Oana Niculescu Mizil: "Îmi place bărbăţia lui Vanghelie, dar mai ales tandreţea cu care mă înconjoară"

Oana Niculescu Mizil: "Îmi place bărbăţia lui Vanghelie, dar mai ales tandreţea cu care mă înconjoară"

Edilul sectorului 5 al Capitalei a declarat aseară, la emisiunea CanCan TV, că idila lui cu deputata PSD Oana Niculescu - Mizil a început acum câteva luni.

Chiar dacă acum câteva zile Marian Vanghelie caracteriza, pentru EVZ, zvonurile idilei sale cu Oana Mizil drept "un joc politic mizerabil", aseară a recunoscut că cei doi politicieni au, într-adevăr, o relaţie. "Da, este adevărat, nu mă ascund", a spus Marian Vanghelie (44 de ani), despre relaţia lui cu deputata PSD Oana Niculescu-Mizil (35 de ani), nepoata fostului demnitar comunist, Paul Niculescu-Mizil. Edilul a precizat că a clarificat lucrurile cu soţia sa, Charlotte, alături de care a stat 28 de ani, fără acte. Cei doi au şi un băiat împreună, de 18 ani. Potrivit Pro TV, săptămâna trecută, când primarul şi-a dus fiul la Londra - acolo unde studiază - acesta a petrecut câteva zile şi cu Oana Mizil. Deputata este căsătorită, de 11 ani, cu afaceristul Jimmy Tohme (de 35 de ani), a cărui familie este una dintre cele mai bogate Liban. Potrivit unor apropiaţi, ea şi-ar fi anunţat deja soţul că îl va părăsi pentru Marian Vanghelie. "Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavostră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare, relația nostră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că, de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului", a declarat Marian Vanghelie, aseară, în emisiunea "CanCan TV", de la Kanal D. "Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă", îşi începe mărturisirea Oana Niculescu Mizil pe blogul personal. Zvonurile despre relaţia lor au început chiar la începutul acestui an, după ce au fost surprinşi într-o staţiune din Franţa.

Serghei Mizil, unchiul Oanei Niculescu-Mizil, sare în apărarea nepoatei: "Nu s-a ascuns nimeni! E o chestie normală". "Presa e nebună, că m-au înnebunit toți! Ce, au plecat cu bărbi și cu mustăți? Oamenii vor să-și vadă de treba lor... Îi privește pe ei! Io știu de o lună, o lună și ceva. Ce sfaturi să le dai la niște oameni de vârsta lor!? Ce naiba! Nu s-a căsătorit Băsescu cu Iliescu! Ei au făcut-o foarte discret, da' fără să se ascundă. Au plecat în excursie... Mi se pare o chestie de căcat să urmărești așa un om! Nu s-au ferit, au plecat de mână la aeroport. În plus, Oana și-a luat și mama, și mătușa în vacanță!", a declarat acesta pentru EVZ. Vanghelie şi Mizil şi-au consumat dragostea în munţii Franţei Revista Ciao a publicat în ultima ediţie imagini cu cei îndrăgostiţi în una dintre cele mai luxoase districte din Franţa, Mont d'Arbois. Cei doi au fost surprinşi împreună de paparazzi publicaţiei pe Aeroportul Otopeni. Pentru ca relaţia lor să nu fie deconspirată, cei doi au făcut chek-in-ul separat, el pe la Protocol, ea pe la cel pentru oamenii simpli. S-au îmbarcat în aeronava cu destinaţia Lyon.

Ajunşi în oraşul din sud-estul Franţei, Marian Vanghelie şi Oana Mizil au fost preluaţi de o maşină şi transportaţi la Megeve, unde avea închiriată vila Chalet Indigo. Întregul sejur este estimat la 120.000 de euro. Conform site-ului de închirieri, citat de revista Ciao, cei doi social-democraţi deveniţi iubiţi au plătit suma de 80.000 de euro doar pentru vilă, cea mai luxoasă şi mai bine dotată vilă, situată chiar la baza pârtiei. La dispoziţia lor a stat pe toata perioada un Audi Q7. Diferenţa de 40.000 de euro a fost cheltuită pe vinuri rare de colecţie, delicatese preparate de chef-ul vilei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Paparazzi au aflat şi faptul că cei doi nu au închiriat vila pentru o săptămâna ca să petreacă singurei. Ei au fost însoţiţi de câţiva prieteni şi familia acesteia, semn că cei doi nu se feresc şi că Vanghelie vrea să o impresioneze pe urmaşa şi moştenitoare lui Ştefan cel Mare. În anturajul lor, în aceeaşi vilă, a mai petrecu şi un cunoscut lider sindical (preşedintele Federaţiei Sindicatelor Şoferilor) şi consilier PSD în Primăria Capitalei, Ioan Victor Stan.

  • Diseară ai la CANCAN TV imagini senzaţionale din vacanţa de 120.000 de euro cu primarul sectorului 5 al Capitalei şi amanta lui! De la 22:30, la KANAL D, afli totul despre iubirea secretă dintre primarul Vanghelie şi deputatul Oana Mizil

Lux şi servicii remarcabile la Cabana Indigo

Cabana Indigo din Megève reprezintă 700 de metri pătraţi de lux în inima celui mai prestigios district privat, Mont d'Arbois. Situat pe pământul baroanei de Rothschild, cabana Indigo reprezintă summumul în materie de lux. La parter, te poţi desfăta în piscina interioară, într-un jacuzzi sau la baia de aburi sub cerul nopţii. Sala de cinema cu un bar îmbrăcat în canapele poate deveni o discotecă cu DJ şi echipament de karaoke.

La etaj, o cameră uimitoare care se doreşte sală de mese se deschide pe toată lungimea sa cu un balcon cu vedere la pârtiile de schi. Mobilă valoaroasă a unor prestigioşi designeri, un şemineu sculptat şi lucrări de artă, în timp ce la mezanin găseşti un birou liniştit pentru a discuta despre afaceri. Cinci camere cu baie proprie sunt răspândite pe două niveluri, inclusiv un apartament cu şemineu şi baie, dotat cu un ecran cu plasmă.

Cabana poate fi închiriată pe timpul verii cu 55.000 de ero pentru o săptămână, iar în timpul iernii preţul variază între 55.000 de eruo şi 105.000 de euro pe săptămână.

Servicii incluse în preţ:

  • 7 nopţi într-o cabană de lux,
  • primire de bun venit cu flori, aperitiv şi băutură,
  • servicii exclusive ale unui bucătar-şef şi ale unui majordom (mic dejun, prânz şi cină)
  • serviciu de recepţie de lux
  • curăţenie zilnică
  • lenjerie, echipamente şi lemn de foc
  • ivrarea de echipamente şi trecere de schi
  • organizare de curse

Servicii opţionale

  • Transfer aeroport
  • Închirieri autoturisme cu sau fără şofer
  • Pensiune completă
  • Masaje şi tratamente de înfrumuseţare
  • Activităţi de sport şi agrement
  • Şi aproape tot ce vrei ...
  • În ciuda iubirii lor, cei doi au anunţat în urmă cu doi ani că fiecare ar mai dori un copil cu soţia lui, respectiv soţul ei.

În 2009 Vanghelie şi Charlotte îşi mai doreau un copil În primăvara anului 2009, Marian Vanghelie şi soţia lui au fost surprinşi în vizită la clinica ginecologică "Marinescu" din Bucureşti. Surse din anturajul edilului au declarat că familia Vanghelie şi-ar mai dori un copil şi face toate eforturile în acest sens. Ginecologul la care merge soţia lui Vanghelie e dr. Bogdan Marinescu, directorul maternităţii “Panait Sârbu”, supranumit “medicul vedetelor”, la el apelând de-a lungul anilor numeroase personalităţi. Acum doi ani Oana Mizil nega zvonurile despre divorţul ei şi îşi dorea copii În februarie 2010, Oana Niculescu-Mizil considera că zvonurile despre iminenţa divorţului său de omul de afaceri libanez Jimmy Thome şi despre falimentul afacerilor sale sunt lansate de adversari politici. „Este o mare tâmpenie, o minciună. Suntem de 13 ani împreună, avem o familie extrem de frumoasă. Este o răutate, cofetăria merge foarte bine, deschidem două noi locaţii. Când creşti, ajungi să deranjezi şi se transmite despre tine opusul realităţii. Candidez la preşedinţia organizaţiei PSD din judeţul Călăraşi”, a declarat Oana în exclusivitate pentru „ring”. Mai mult, ea dezvăluia că împreună cu soţul său au decis extinderea familiei şi s-au apucat de treabă imediat după al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor. „Noi vrem să facem un copil. Nu sunt încă însărcinată, dar lucrăm la acest lucru de trei luni de zile. Este proiectul nostru principal pentru anul acesta. Dacă tot suntem în opoziţie, avem timp doi ani. Sper să facem trei copii, cum ne dorim de atâţia ani”, explica Oana pentru ziarul Ring.

Jimmy, soţul Oanei a plecat la Beirut Cunoscut sub numele de Jimmy, actualul soţ al Oanei Mizil a plecat val-vârtej la Beirut, refuzând să asculte detaliile divorţului. Fericitul viitor mire Marian Vanghelie trebuie doar să rămână într-o relaţie de amiciţie cu fosta lui parteneră, Charlotte, cea cu care şi-a petrecut o parte din viaţă, nefiind însă luaţi cu acte.

Nepoata lui Paul Niculescu Mizil, cea care va deveni probabil în scurt timp doamna Vanghelie, renunţă la un mariaj de 15 ani, cu unul dintre cei mai bogaţi oameni din Liban, pentru a-i fi alături la bine şi la rău primarului de la sectorul 5. Care este…cine vor fi naşii, ce rochie va purta mireasa şi ce culoare va avea costumul ginerelui vă vom spune la momentul potrivit. Jimmy Tohme: "Sunt obişnuit ca Oana să-mi facă surprize"

Dacă Marian Vanghelie trăieşte împreună cu Charlotte de 28 de ani fără a fi căsătoriţi, Oana Niculescu-Mizil Ştefănescu Tohme s-a căsătorit, în 2003, cu un bogat om de afaceri libanez, Jimmy Tohme. Mirii au avut atunci şase naşi.

Jimmy Tohme (35 de ani) a venit în România în 1992 împreună cu tatăl şi unchiul său, în căutarea de oportunităţi de afaceri. Oana şi Jimmy s-au cunoscut în 1997. "Niciodată la noi în familie nu s-a pus problema care este capul şi care este gâtul. Atât în viaţa personală, cât şi în afaceri, noi ne-am completat, ne-am sprijit ideile unul altuia, ne-am criticat atunci când a fost cazul şi am construit împreună tot ce avem acum", declara soţul Oanei Mizil în 2008. Tot atunci, întrebat cum a primit vestea că soţia sa va candida la Camera Deputaţilor, Jimmy Tohme a declarat. "Sunt obişnuit ca Oana, de 11 ani, să-mi facă astfel de surprize. Uneori se trezeşte şi îmi spune «de azi încep un nou proiect în afaceri» sau «azi vreau să mut mobila în casa». Întotdeauna face ce îşi pune în cap."

La fel de retrasă din viaţa politică şi implicată în afaceri imobiliare este şi Charlotte, cea care a fost alături de Marian Vanghelie în ultimii 28 ani. Charlotte este directoarea unei companii mari din Capitală. "A fost alături de mine pe la revelioanele organizate de primărie, dar în rest nu îi place să apară în presă. Nu a vrut niciodată să se înscrie în vreun partid. Ajunge unul care face politică în familie", declara primarul Sectorului 5 în vara anului trecut.  Cine a fost bunicul Oanei Mizil

Paul Niculescu-Mizil (n. 25 noiembrie 1923 - d. 5 decembrie 2008) a fost un înalt demnitar comunist, ministrul educației și învățământului din Republica Socialistă România între 1972-1976, ministru de finanțe între 1978-1981 ș.a.m.d. A fost căsătorit cu Lidia Niculescu-Mizil și a avut șase copii, din care trei adoptați. În total, Paul Niculescu-Mizil a avut 11 nepoți, cei mai cunoscuți fiind Răzvan Niculescu-Mizil și deputata Oana Mizil, aleasă în această funcție la alegerile din 2008 din partea PSD şi proprietara revistei „Monden”. CITIŢI ŞI:

  • 12 ianuarie 2012 - Marian Vanghelie, despre "idila" cu Oana Mizil: "Un joc politic mizerabil"
  • CRONICA MONDENĂ: Vanghelie "atenție se închid ușile!"
  • Oana Mizil: cum a ajuns o prinţesă comunistă urmaşa lui Ştefan Cel Mare