Edilul i-a urcat ieri pe ziariştii locali într-un microbuz şi i-a dus pe o străduţă de la periferie pentru a le arăta asfaltul proaspăt turnat.

„Vom face recepţia acestei străzi care arăta foarte rău, după care vă invităm pe o altă stradă finalizată“, a anunţat, ieri, primarul Ciuhandu.

Asta, în condiţiile în care cea mai lungă arteră din Timişoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nu a fost reparată nici până în prezent, deşi lucrările au fost demarate în urmă cu zece ani. Mai mult decât atât, în urmă cu trei săptămâni, municipalitatea a închis şi circulaţia pe strada Arieş, arteră perpendiculară pe Bulevardul Rebreanu, care face legătura între centrul Timişoarei şi cartierele sud-estice. Însă pe tronsonul închis cu aproape o lună în urmă nu a fost demarată nicio lucrare, iar primarul Gheorghe Ciuhandu a refuzat să spună când ar trebui să se finalizeze şantierul de pe Bd. Liviu Rebreanu.

Pe de altă parte, Culiţă Chiş, şeful Direcţiei Transporturi din cadrul Primăriei Timişoara, susţine că termenul de finalizare a lucrării este 15 iunie. „Lucrarea este întârziată din cauza constructorilor. Noi îi vom penaliza pentru fiecare zi de încălcare a termenului“, a dat asigurări Culiţă Chiş.