Evenimentul Zilei > Actualitate > Primăria trimite derbyurile la matineu
Primăria trimite derbyurile la matineu

Primăria trimite derbyurile la matineu

Primăria Capitalei vrea ca toate meciurile echipelor bucureştene din Liga I să se dispute dimineaţa, ca o măsură împotriva violenţei suporterilor.

Consiliul General a Primăriei Capitalei a discutat astăzi pe marginea unui proiect de hotărâre cu privire la meciurile echipelor bucureştene din Liga I. Speriată de violenţele care însoţesc meciurile din Bucureşti în ultima vreme, Primăria vrea să mute meciurile la matineu. "În cazul în care cluburile nu vor fi de acord, atunci Primăria va interzice disputarea meciurilor pe raza municipiului Bucureşti", a declarat Doru Giugulea, consilier general.

La auzul veştii, Sorin Oprescu, primarul general al capitalei, a spus: "Dacă meciurile vor fi programate dimineaţa, atunci să se dispute la Circ". Mircea Sandu, preşedintele FRF, a precizat că nici el nu e de acord cu o asemenea hotărâre.

Ultimul meci care s-a lăsat cu scandal a fost Steaua – FC Timişoara, scor 3-3, disputat duminică seară în Ghencea. Suporterii stelişti, jandarmii şi agenţii firmei de pază, angajaţi să menţină ordinea pe arena "roş-albaştrilor", s-au bătut ca-n filme.

DEZBATERE EVZ: Va câştiga Primăria lupta cu huliganii?

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.