Prima reacție a noului iubit al Andreei Bălan: „Viața este mai frumoasă când...”

Prima reacție a noului iubit al Andreei Bălan: „Viața este mai frumoasă când...”

Deși se află în prim proces de divorț cu George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează de curând un cuplu, însă cei doi nu au făcut nicio declarație publică vizavi de acest aspect. Tiberiu Argint a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Andreea Bălan formează un cuplu, notează cancan.ro.

Proaspătul amorez al artistei le-a dat tuturor de înțeles că este cum nu se poate mai fericit și a postat chiar și o fotografie cu el, pe contul său de Instagram, în care are un zâmbet de invidiat. „Viața este mai frumoasă atunci când râzi” a scris Tiberiu Argint, pe contul său de Instagram, în dreptul imaginii cu el, în care zâmbește larg.

În urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan a fost surprinsă în stațiunea Vama Veche alături de un tânăr brunet pe nume Tiberiu Argint, în vârstă de 36 ani, director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Artista și noul iubit au fost surprinși de CANCAN.RO ca doi adolescenți îndrăgostiți weekend-ul trecut pe o plajă din Vama Veche, în public. Surse apropiate celor doi au mărturisit că idila dintre cântăreață și Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare de la TVR, ar fi început în urmă cu aproximativ o lună.

Prietenii Andreei Bălan distrug însă supozițiile lansate în media. Ei spun că de fapt Andreea Bălan ar suferi în continuare după tatăl copiilor ei, de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ cinci luni. Mai mult, noua relație a vedetei ar fi doar o regie pusă la punct în mod express.

„Să fim serioși, ea încă suferă după soțul ei, cum să aibă iubit de o lună? Noi, cei care îi suntem aproape, nu am auzit despre așa ceva. Probabil se cunoșteau din vedere, s-au reîntâlnit la mare, iar acolo s-a înfiripat o idilă. Ori au făcut-o așa, de dragul paparazzilor care roiesc pe acolo”, a declarat un apropiat al cântăreței, potrivit sursei citate.

Andreea Bălan nu vrea ca George Burcea, fostul ei soț, să le prezinte fetițelor vreo iubită.

„Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, spunea Andreea Bălan. (FOTO: cancan.ro)