Van Gaal: "Bayern poate învinge orice echipă"

Van Gaal: "Bayern poate învinge orice echipă"

Bayern München s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins, scor 3-0, în deplasare, Olympique Lyon. După 1-0 în Germania, Bayern merge mai departe cu scorul general de 4-0.

A fost meciul lui Ivica Olici. Atacantul croat a reuşit o triplă de senzaţie, ducând-o pe Bayern în finala de la Madrid, de pe 22 mai, acolo unde bavarezii vor da piept cu învingătoarea dintre Barcelona şi Inter, în tur 1-3, care se joacă în această seară.

Ribery (Bayern) şi Toulalan (Olympique) nu au putut juca la Lyon, după ce au fost eliminaţi în partida-tur. La scorul de 0-1, arbitrul Busacca l-a eliminat pe Cris, căpitanul lui Lyon. Busacca i-a arătat lui Cris mai întâi un "galben", destul de uşor, în urma unui fault comis undeva la jumătatea terenului. Nervos, brazilianul a aplaudat ironic decizia, iar Busacca i-a mai arătat un "galben" şi l-a dat afară! "Am fost foarte bine organizaţi şi dacă vom juca în acest fel de fiecare dată, vom fi foarte greu de învins. Bayern poate învinge orice echipă. Am reuşit o performanţă fantastică - este minunat să ajungi în finala Ligii Campionilor", a spus Louis van Gaal, antrenorul olandez al germanilor. "Sper că Interul lui Mourinho să ni se alăture în finală, însă pot spune acelaşi lucru şi despre Barcelona, formaţie pe care am antrenat-o. Catalanii joacă foarte frumos, însă Inter ni se potriveşte mai bine", a adăugat Van Gaal, care are în palmares un succes în Liga Campionilor de pe vremea când pregătea formaţia Ajax Amsterdam.

"Aş vrea să o felicit pe Bayern, germanii au fost mai buni ca noi în mai multe faze ale jocului. Avem câteva regrete deoarece am avut şanse destule de a reveni în meci. Am fost impresionat de Bayern, însă scorul este mult prea dur, iar jucătorii mei meritau mai mult. Nu am ce să le reproşez", a spus antrenorul lui Olympique Lyon, Claude Puel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lyon - Bayern Munchen 0-3 Marcator: Olici (26, 67 şi 78) LYON: Lloris - Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho - Gonalons, Makoun - Govou, Delgado, Bastos - Lisandro Schimbări: 46. Gomis la Cissokho, 68. Pjanic la Delgado, 79. Ederson la Lisandro Lopez Antrenor: Claude Puel

BAYERN: Butt - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Contento - Robben, Schweinsteiger, Van Bommel, Altintop - Muller, Olic Schimbări: 46. Demichelis la van Buyten, 76. Klose la Robben, 78. Alaba la Schweinsteiger Antrenor: Van Gaal Abitru: Massimo Busacca (Elveţia) Cartonaş roşu: Cris (59)