Evenimentul Zilei > Actualitate > Presa germană a „înviat-o” pe fiica dispărută a lui Al Bano și a Rominei Power
Presa germană a „înviat-o” pe fiica dispărută a lui Al Bano și a Rominei Power

Presa germană a „înviat-o” pe fiica dispărută a lui Al Bano și a Rominei Power

Ylenia Carrisi trăiește ascunsă într-o mănăstire ortodoxă din Statele Unite, susține publicația germană "Freizeit Reveu", citându-l pe șeful poliției din New Orleans. Al Bano nu crede o iotă.

"O speculație rușinoasă care nu conține nici măcar un dram de adevăr", așa a catalogat faimosul cântăreț italian Albano Carrisi (nume de scenă – Al Bano) informațiile apărute în presa germană potrivit cărora fiica lui dispărută în urmă cu 17 ani, Ylenia, s-ar afla într-o mănăstire din Statele Unite ale Americii.
Publicația germană "Freizeit Reveu" a publicat chiar și o fotografie cu Ylenia, despre care jurnaliștii nemți susțin că ar avea în prezent 40 de ani și ar trăi într-o mănăstire ortodoxă de lângă Phoenix, bazându-se pe declarații făcute de șeful poliției din New Orleans, Warren J. Riley.
Albano a reacționat imediat, spunând că noua pistă a fost inventată de presa de scandal.
Ylena Carrisi, fiica lui Albano și Rominei Power, a dispărut în 1994, în timpul unei călătorii în New Orleans. Un martor a susținut că a văzut-o pe Ylenia, în vârstă de 23 de ani la acea vreme, sărind în râul Mississippi. Informația n-a fost confirmată, iar trupul tinerei n-a fost găsit niciodată. În urma nefericitei întâmplări, Albano și Romina Power, care formau un cuplu atât pe scenă cât și în viața privată, s-au despărțit.