Ultima şedinţă de Guvern din acest an, cu un premier îndoliat. Miniştrii vor discuta modificarea Codului Fiscal

Ultima şedinţă de Guvern din acest an, cu un premier îndoliat. Miniştrii vor discuta modificarea Codului Fiscal

După ce a avut astăzi, la Palatul Victoria, întâlniri de lucru cu ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu. Premierul Boc conduce, de la ora 20.00, ultima şedinţă de Guvern din acest an. Şedinţa trebuia să se desfăşoare mâine, însă, din cauza stării grave de sănătate a tatălui premierului s-a decis decalarea pentru această seară. În jurul orei 19.00, însă, medicii au anunţat că tatăl premierului a murit în urma unui atac cerebral. Premierul va pleca, imediat după şedinţa de Guvern, spre Cluj, la bordul unui avion.

În cursul acestei zile, şeful Executivului a analizat împreună cu ministrul Finanţelor proiectul Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, iar în această seară a convocat, începând cu ora 20.00, şedinţă de Guvern pentru a discuta cu miniştrii modificarea Codului Fiscal. Proiectul Ordonanţei de Urgenţă cuprinde măsuri legislative privind sprijinirea mediului de afaceri, îmbunătăţirea administrării fiscale, simplificarea declarării şi plăţii impozitelor.

Tatăl premierului Emil Boc a murit, în această seară, în jurul orei 19.00, în urma unui atac cerebral. Imediat după şedinta de Guvern, în jurul orei 22.00, premierul va pleca la Cluj cu un avion. Vom reveni cu amănunte CITIŢI ŞI:

  • DECES ÎN FAMILIA LUI EMIL BOC. Tatăl premierului a murit
  • UPDATE Ialomiţianu: Taxele locale nu vor creşte cu 50% în 2012
  • MĂSURI DRASTICE: Finanţele anulează înregistrarea în scop de TVA a sute de mii de firme
  • Cum vor fi impozitaţi proprietarii care închiriază turiştilor camere la negru
  • Codul fiscal se modifică din nou. VEZI ce câştigăm şi ce pierdem

Ne puteți urmări și pe Google News