Evenimentul Zilei > Actualitate > Poze sexi cu profesoara de romana, pe messenger-ul elevilor din Roman

Poze sexi cu profesoara de romana, pe messenger-ul elevilor din Roman

Zeci de fotografii cu o fosta profesoara de limba romana in ipostaze sexi circula pe ID-urile de messenger ale elevilor unui liceu din orasul nemtean Roman.

In cele 32 de poze, Lili Ciucanu, de 29 de ani, apare sumar imbracata, cu desuuri vaporoase si transparente, sau in pielea goala.
Lili Ciucanu si-a dat demisia din invatamant in vara lui 2007 si, de atunci, fostii colegi si elevi nu mai stiu nimic despre ea.

„Am aflat de pozele cu doamna profesoara la sfarsitul anului trecut, de la niste colegi. Apoi am vazut si eu cateva fotografii, la fel ca multi alti colegi“, ne-a spus unul dintre elevii liceului.

Fotografiile au fost realizate intr-un apartament, profesoara stand pe o canapea, dar nu se stie cum de au ajuns on-line. Fostii colegi de la liceu cred ca la mijloc este vorba despre razbunarea fostului sot al femeii.

„A predat la noi trei ani si nu a creat vreo problema. Se imbraca decent si se implica in activitatea scolara. Este posibil sa fie victima unei razbunari si cel care a facut treaba aceasta are un caracter de doi bani. Viata privata ne priveste pe fiecare in parte, dar trebuie sa analizezi ce faci si sa nu depasesti unele limite“, a spus Ion Popa, directorul adjunct al liceului din Roman. Lili Ciucanu nu a putut fi contactata.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: