Evenimentul Zilei > Actualitate > Porumboiu a trimis galeria peste Lopez Caro
Porumboiu a trimis galeria peste Lopez Caro

Porumboiu a trimis galeria peste Lopez Caro

După eşecul usturător suferit de FC Vaslui în partida cu Steaua (scor 0-3), conducătorii clubului moldovean au evitat să-l critice public pe antrenorul Lopez Caro, dar au început să-l caroteze prin alte mijloace.

Tehnicianul spaniol a fost contestat dur de fani la antrenamentul vasluienilor de luni seară. Aproximativ 100 de suporteri sau adunat pe marginea terenului, au aprins torţe şi i-au cerut tehnicianului spaniol să plece.

Lopez Caro a refuzat să dialogheze cu fanii furioşi. A făcuto, în schimb, Laurenţiu Roşu, antrenorul secund al vasluienilor, dar fără folos, pentru că suporterii au continuat protestul. Fanii moldoveni au cerut demisia lui Caro şi duminică seară, la sfârşitul meciului cu Steaua.

Şefii "galben-verzilor" au pus tunurile şi pe fotbalişti, în special pe cei aduşi de iberic. "Lopez Caro rămâne, dar câţiva jucători ar putea pleca", a anunţat Ciprian Damian, preşedintele grupării vasluiene.

Bodipo, dat afară

Prima victimă este atacantul Rodolfo Bodipo (32 de ani). Sosit la Vaslui în această vară, sub formă de împrumut de la Deportivo La Coruna, Bodipo şi-a reziliat ieri contractul cu echipa patronată de Adrian Porumboiu.

Explicaţia oficială este aceea că jucătorul nu s-a adaptat în România, cu toate că el s-a "remarcat" doar prin surplusul de kilograme. Nu e exclus ca îndepărtarea atacantului să facă parte dintr-un plan pus la cale de şefii moldoveni, prin care să-l determine pe Lopez Caro să demisioneze.

Dacă îl dă afară pe fostul antrenor al Realului, Porumboiu e obligat prin contract să-i plătească o despăgubire de un milion de euro. Conform presei spaniole, Rodolfo Bodipo nu va fi păstrat în lotul echipei Deportivo la Coruna, ci va fi cedat la divizionara secundă Elche.