Ponta: dacă voi mai fi atacat, voi candida

Ponta: dacă voi mai fi atacat, voi candida

„Rahaturi“, „mânării“, „făcături“ venite din partea adversarilor săi politici.

Aşa a catalogat Victor Ponta relatările presei despre faptul că ar fi întrerupt orele de sport la o şcoală din Motru, pentru a juca o partidă de fotbal cu edilii locali. Ponta se consideră o victimă a celor care sunt îngrijoraţi că ar putea candida la Primăria Capitalei şi spune că astfel de atacuri ar putea să-l facă să se hotărască să candideze. EVZ: În legătură cu scandalul meciului de fotbal de la Motru... Victor Ponta: Chiar voiam şi eu să vorbesc cu voi, cei de la „Evenimentul zilei“, şi să vă întreb câteva lucruri. Spuneţi-mi şi mie, cum încăpeau 240 de elevi într-o sală de sport? A fost frumos. M-am distrat. La fel şi aia că la ora 6 seara erau cursuri pe care noi le-am întrerupt cu meciul de fotbal. Nu erau cursuri la ora aia.

Chiar m-am interesat ieri dacă erau cursuri. Nu erau nici măcar ore obişnuite. A fost o mânărie, dar una prost făcută. Faptul că despre mine şi Sorin Oprescu au apărut zvonuri că am putea candida la Primă ria Capitalei a determinat apariţia acestor rahaturi. Cineva a luat în serios ceea ce s-a scris în ziare despre posibila mea candidatură şi s-a speriat. Vreţi să spuneţi că articolele din presă despre meciul de fotbal de la Motru au fost comandate? Da, au fost comandate. Au fost comandate de cineva îngrijorat că aş putea candida la Primăria Capitalei. Cine le-a comandat? Ştiţi bine cine. Cineva din PSD sau adversarii politici de la alte partide? O să vedeţi cine pentru că vor mai apărea şi altele. Sunt sigur că mă mai aşteaptă şi alte atacuri, pentru că jocul e mai mare şi asta a fost doar prima salvă de tun. Dar cu candidatura cum rămâne? V-aţi răzgândit? Nu aveam de ce să mă răzgândesc, pentru că nu am luat nicio decizie. Aştept însă ca „prietenii“ mei să mă mai pună de patru-cinci ori tot aşa pe prima pagină şi s-ar putea să le fac o surpriză urâtă şi să iau hotărârea să candidez. INSPECTORAT

Miuţa sub anchetă „Miuţa“ jucată de Victor Ponta la Motru va fi anchetată de Inspectoratul Şcolar Gorj. „Astăzi, doi inspectori se vor deplasa la şcoala din Motru pentru a face verificarea condiţiilor în care sala de sport a fost închiriată“, a anunţat Gheorghe Mitescu, inspector şcolar general adjunct.

Ne puteți urmări și pe Google News