UPDATE:Antena 3 a reușit să stea de vorbă cu presupusul atacator al vloggeriței Tequila și au fost publicate și imaginile suprinse de camerele de supraveghere din complexul rezidențial din Chiajna.

Scandalul a pornit după ce vloggerița și prietenul ei au parcat mașina pe rampa pentru persoanele cu dizabilităi de la intrarea într-un bloc. În scurt timp, administratorul complexului a ieșit dintr-o altă scară de bloc și le-a atras atenția celor doi tineri că au distrus rampa de acces. Bărbatul a povestit că le-a cerut să mute mașina, iar din acel moment a izbucnit scandalul, potrivit sursei citate.

Din imagini se poate observa cum tănăra scoate telefonul și începe să-l filmeze pe bărbat, iar acesta a reacționat încercând să-i smulgă telefonul. Administratorul și prietenul tinerei s-au luat de gât, în timp ce vloggerița a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față. Apoi, atât Tequila, cât și prietenul ei, au luat-o la fugă, în direcții diferite, în timp ce bărbatul a intrat înapoi în bloc.

Domnișoara a parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugând-o.

Din filmările pe care vi le-am pus la dispoziție, reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneai și se vede că mi-a dat cu spray lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat fimările să vorbească în numele meu”, a declarat la Antena 3 presupusul agresor al vloggeriței.

Mărturisirea completă a presupusului poate urmărită AICI.


Vloggerița Tequila a povestit pe canalul ei YouTube că a fost bătută în plină stradă de un un bărbat care a răbufnit la adresa tinerei pe motiv că i-a spart o bucată de marmură atunci când a parcat în fața casei lui. Bărbatul a reacționat violent atunci când fata a scos telefonul ca să îl filmeze, iar acesta a l-ar fi bătut și pe prietenul ei.

Bărbatul i-a smuls tinerei telefonul din mână și l-a lovit în cap cu el pe iubitul acesteia, cauzându-i o rană deschisă. După care, Bianca Adam a fost lovită pe coapsă și pe mână cu o bară de fier.

Din nefericire pentru cei doi tineri, trecătorii nu au intervenit și au refuzat să-i dea vloggeriței un telefon ca să sune la 112.

Presupusul gresor a continuat și în fața polițiștilor din Chiajna. Acesta și prietenii lui au continuat să o amenințe pe tânără și în preajma oamenilor legii. „Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur și simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ăla de construcții… și mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forța lui”, a relatat Tequila pe canalul său de YouTube.

Este vorba despre Romeo Rasdan, afacerist și consilier local la Chiajna, cel care, în 2017, a mai bătut doi tineri, în apartamentul pe care aceștia îl închiriaseră. Rasdan a fost la PSD, apoi la ALDE, de unde a fost exclus pentru că i-a bătut pe cei doi tineri, în urmă cu 3 ani. Evenimentul a avut loc în 2017 și a pornit de la un apartament pe care Rasdan îl închiriase tinerilor şi din care încerca să îi dea afară, iar aceştia îşi cereau garanţia de 300 de euro.

În momentul în care tinerii din apartamentul respectiv au cerut banii pe garanție, Romeo Rasdan a reacționat violent și a lovit puternic cu piciorul telefonul cu care era filmat. Mai jos, puteți urmări momentul din 2017,  în care fostul membru PSD și ALDE a devenit agresiv în fața celor doi tineri.