Poliția n-a reușit s-o găsească pe mama bebelușului găsit mort în Călărași

Poliția n-a reușit s-o găsească pe mama bebelușului găsit mort în Călărași Politia Republica Moldova / Sursa Foto: Arhiva EVZ

Poliția n-a reușit încă, la o săptămână de la deschiderea anchetei, s-o găsească pe mama bebelușului găsit mort în raionul Călărași.

Poliția susține că încă o caută pe mama bebelușului descoperit mort, într-o pungă de plastic, la o groapă de gunoi din localitatea Nișcani din raionul Călărași.

Poliția n-a reușit s-o găsească pe femeie, după o săptămână de căutări

Diana Fetco, șefa Secției de Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție a declarat că, la o săptămână de la deschiderea anchetei, mama copilului găsit mort încă nu a fost găsită.

„Încă nu a fost găsită, lucrăm”, a spus Diana Fetco, purtătoare de cuvânt a IGP, potrivit Unimedia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Descoperire macabră în raionul Călărași

Reamintim că, pe 6 ianuarie, la un loc unde oamenii aruncă de obicei gunoaiele lângă satul Nișcani, din raionul Călărași, un angajat al gospodăriei comunal locative a descoperit un nou-născut mort, pus într-o pungă de plastic.

Angajatul de la salubritate a anunțat poliția, care a trimis o echipă de anchetă la fața locului. Ulterior, corpul neînsuflețit al nou-născutului a fost dus la autoritățile medico-legale pentru ca expertiza să stabilească exact cauza morții.

Secretarul Consiliului Local din Nișcani, Nina Rusu, a declarat atunci că mama și bebelușul mort aruncat la gunoi nu sunt din sat. „Posibil să fie din altă parte. Știu că se investighează, dar poate fi din altă parte, pentru că aici se aduce gunoiul din multe sate din raionul Călărași, e dat în comodat”, a spus secretara.

Sursa:Facebook

Ancheta deschisă de Poliția din Călărași bate pasul pe loc

Poliția a deschis dosar penal în cazul bebelușului găsit mort într-o pungă, dar deocamdată ancheta bate pasul pe loc.

Ei încearcă acum să stabilească toate circumstanțele în care corul neînsuflețit al bebelușului a ajuns la groapa de gunoi din Nișcani.

De asemenea, Poliția spune că o caută pe mama care a recurs la acest gest, ceea ce indică faptul că bănuielile polițiștilor se îndreaptă către femeia care a născut copilul.