Tragediile se țin scai de reprezentanții forțelor de ordine de oriunde. Dacă în România cazul Caracal a reușit să atragă toată atenția opiniei publice și a penetrat chiar în zona internațională, în SUA lucrurile nu stau deloc mai bine.

Arlington, un orășel de peste 300.000 de locuitori din statul Texas, a fost scena unei crime stupide care încă nu are răspuns. Un cetățean a sunat la serviciul de urgență pentru a alerta autoritățile în privința unei femei care era leșinată în iarbă și care părea să aibă nevoie de ajutor.

Un ofițer de poliție ajuns la fața locului s-a apropiat de femeie și a început să o strige, sperând că va răspunde. Nu a primit niciun răspuns din partea femeii, dar surpriza mare a venit sub forma unui câine care alerga amenințător spre polițist. Acesta a scos arma din dotare și a început să tragă spre animal. În acel moment, femeia s-a trezit brusc și a început să țipe, iar cei de față și-au dat seama imediat că și ea a fost rănită, informează CNN.

Victima a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie și au constatat decesul.

Momentan, nu se cunosc exact împrejurările accidentului în sensul că nimeni nu-și poate da seama cum s-a ajuns ca victima să fie lovită de gloanțe, dar autoritățile studiază acum înregistrarea de pe camera video atașată de uniforma ofițerului.

 

Te-ar putea interesa și: